momlife_7 Nazlison aynen 1000 tl gözden çıkardık şimdilikte önemli mi bu ultrason yapılmasa yani ne olur ki zaten doktor normal ultrasonda da bakıp inceliyor
Nazlison momlife_7 Bunda baya bakıyorlarmış tüm organları inceliyip bir sıkıntı var mı yok mu ona bakılıyor tabiki isteğe yaptırmayan bir çok tanıdığım var ama imkan varsa yaptırmak lazım
hafsasel_ Nazlison gebelik haftanıza göre veriliyor o yüzden o kadar çok bekliyorsunuz 20 haftadan sonra yapılıyor detaylı
hafsasel_ Melike236 tabikide güvenilir inanın aynı muamele görünüyor üstelik devletin cihazları daha iyi ki biliyorum yani ilk doğumumda bende özele giderdim hiç bir farkı yok mhrs den en yakın tarihe sıra alın zaten gebelik haftanız uyuyorsa size bir kaç gün içinde detaylı ultrason İÇİN sıra verilir
Nazlison momlife_7 bende şimdi 19 haftalığım ama gittiğimde 12 falandı ondan ocağa verdi çünkü 20 24 arası bakılıyor galiba detaylıya sende hemen em yakına sıra al normal bir doktora ona detaylı istediğini söyle o yönlendirir
Melike236 Nazlison çok teşekkür ederim inanın çok yardımcı oldunuz devlette hangi doktor iyi diye araştırıyordum. Çok sağolun
Melike236 Nazlison anlamadım şimdi ben arayıp kadın dogum hastanesine sıra almayacak mıyım herhangi kadın doğum doktoru gidince detaylı ultrason diyince bakmıyo mu
Nazlison Melike236 sıra al en yakın tarihe herhangi birine ona detaylı istediğini söyle onlar soruyor genelde ama belki unutur sen istediğini dile getir onlar seni yönlendiriyor köşede bir masa var ordan ayrı detaylı sırası alıyorsun
Nazlison Ben 19 haftalık perşembe günü kontrole gittim, detaylı için sıra almadıysan al dedi demekki hala alınabilir sıra ben çok önceden aldım dedim
Yusufemir-2023 Aaaysee canım bu Gözde Adıyaman Gözde Hastanesi’nde erkek yaşlı Bir doktorun olduğu söyleniyor herkes onu çok beğeniyor ama biraz ben erkek olduğu için çekindim açıkçası o yüzden Filiz hanım’ı tercih ettim
Aaaysee Yusufemir-2023 biliyorum canım bende Adıyaman dayım,normalde park hospitale gidiyordum ama doğum iznine çıkmış doktorum sen cevap verene kadar ben randevu aldım artık 😁 salı gününe Selma Hocaya aldım onuda beğeniyorlar iyidir insaAllah