Hareketvakti Dark ben tam anlayamadım biz gittik sorduk ekim sonunda olmuşsun senin alında bir sorun yok sonradan gelen aşının tarihi dolduğu için toplatılacak yazısı geldi dediler yani biz risk altında mıyız 🙁
Dark Hareketvakti sanmıyorum geçici problem çıkaranlar sınıfina alınmış, olsa ilk etapta olurdu kalıcı veya sonradan bişey olacağını düşünmüyorum birde olay 1 aylık öncesi değil
Hareketvakti Dark valla her sorana da başka şeyler söylenmiş bizim hemşire neredeyse yemin edecekti tarihi geçti diye toplatılıyor falan dedi ben zaten ağlaya ağlaya gittim Allah bildiği gibi yapsın hepsini 😞
Dark Hareketvakti onlara öyle bilgi yollanmış olabilir siz ağlamayın zaten gerekçe kalıcı hasar vs tarzında bişey değil ki Firma 1 ay önce denetimi geçememis olay öyle başlıyor korkmayın, üstünden zaman gecmis
Dark Hareketvakti diğer postta arkadaşta doktoruna sormuş canlı virüs aşısı olmadığı için bişey olmaz demis
Hareketvakti Dark ben ilk okuduğumda çok korktum elimde olmadan ağladım valla şu stresi yaşatmaları bile hak yani 😞
Yade12 Doktorunuza güvenen diyen arkadaşım zaten güvenip Tetenoz vurulmadık mı ben ağrı kesici bile kullanmayan biriyim hamililelşlte bulantımın zirve yaptığı zamanlarda bile bir tane prilam kullanmayan biri olarak antibiyotik kullanmak istemiyorum bu haberden sonra o yüzden enfeksiyon geçirmiş doğal yollarla atlatan arkadaşlar varsa yardımcı olabilir mi..Çok üzgünüm.
Dark Yade12 valla çok tehlikeli yaptığınız iyiliginiz için diyorum kanda enfeksiyon ciddi bişey, ilacı aynı firma üretmiyor. İdrar falan olsa doğal yöntem çokta bunda hiç duymadım, gene bol bol su içip sarımsak falan tüketin
Mavisssss98 Geçen hafta tetanos oldum valla şuan çok üzüldüm 🥺 madem şüphelisiniz niye yapiyorsunuz ulan hamileyiz can taşıyoruz şaka mı bu yaa
Yade12 Mavisssss98 panik olmamaya çalışıyorum biri çıkıp açıklamaya yapmıyor ya vebalimize girdilerse ya bu kadar ay çocuğum ilaç etkisine maruz kalmasın diye tek bir ilaç yutmadım takviyeden başka.Geçen hafta çarşasamba Tetenoz vuruldum.Sonrası enfeksiyon çıktı kanımda hayatımda ilk defa.Bu haberlerden sonra aşıya bağlıyorum
Mavisssss98 Yade12 belirtileriniz varmıydı kaninizda enfeksiyon olduğunu nasıl öğrendiniz hasta mı olup doktora gittiniz?
myangelson Dark bende yukarıda dedim enfeksiyon yüzünden erken doğum yaptım antibiyotigi aksatmayin diye ama ciddiye almadı sanırım doğal yollarda çözüm soruyor arkadaş bir de kanda enfeksiyon baya sıkıntılı bende geç kalinmisti malesef onlenemedi
Dark Yade12 yani yerinizde olsam kullanırım çünku çok farklı şeyler, hepsi ayrı ayrı üretiliyor farklı firmalarda Size hangi ilacı verdi
Dark myangelson evet kan enfeksiyonu çok ciddi, sizde yaşamışsiniz zaten. Doğal biseyde duymadım diğerleri gibi, yani işte insanları bu şüpheye düşürüyorlar öyle bir ülkeyiz hiç bir şey şeffaf değil. Ama antibiyotik ve asi da çok farklı şeyler o da ayrı bir konu
myangelson Dark evet hamilelikten önce de kanımda enfeksiyon yükselmişti aşırı derecede çok kötü olmuştum doktor çifter çifter antibiyotik yazmıştı hamilelikte de idrar yolunda çok olurdu onu antibiyotiklerle geçirirdik ama bayramda bütün vücudumu sarmış neredeyse ki 2-3 öncesinde hicbirseyim yoktu tahlillerde herşey birden oldu devlette hafif idrar enfeksiyonun var diyip gonderdiler sonrasında daha da kötü oldum kanama başladı ozeldeki doktorum hemen çağırdı hastaneye yatırdı tahliller vs yapıldı kanımda idrarımda falan hep enfeksiyon çıktı hastanede serumlar iğneler bir sürü tedavi gördüm ama yok malesef doğum gerçekleşti ve oğlumu da enfeksiyondan kaybettim ne yazık ki. Başta bende diyordum antibiyotik zararlı olur falan diye ama doktor mecbur kalmasak vermem şuan erken doğumu tetikleyebilir o yüzden kullanman lazım diyip veriyordu sürekli ama nasip boyleymis işte
Dark myangelson çok üzüldüm bebeginizi kaybettiğinizi düşünmemiştim, başınız sağolsun Bunlar küçük gibi görünen aksine çok büyük seyler