Ebrarliva Ebrarliva @elifungan cogu kişi erkek dedi ama yinede sende bakarmisinin canı m kesin erkekmi😍😍😍🌹
Edalimm Ebrarliva kusura bakma cnm çok.msj var atlamışım erkek bide seninki aşırı küçük öğrenince yaz😊
Gamzee23 Nergiz1 Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kuzum inşallah sağ salim gözlerini açar 😘♥️
Nergiz1 Ebrarliva arkadaş tahminde bulunmuştu erkek demişti vedevlet hastanesindeki doktorlar demeyince bende özele gittim 16. Haftadayim.😆
Ebrarliva Nergiz1 ben en başından özele gidiorum erken soyluyor onlar devlet hastanesi basindna salior bakalım bende 11 haftaligim 14. Haftada gidicem 🌹😍
Ebrarliva Teyzesiiiiii normalde ben anlamam ama bana tatlı bir kızçe gibi geldi sağlıkla kucağına al canım ♥️😍
Ozgu10 Bana da bakabilir misiniz acaba 12+2 oldum @nergis_a @Gamzee23 @Mustafayigitvebeytugannesi Baska tahmin eden arkadaslar varsa bakabilir mi acaba 1 oglum var bakalim 2. Ne Doktor birsey demek icin erken oldugunu soyledi
Ozgu10 Gamzee23 cok Tesekkur ederim insallah dediginiz gibi olur. Oncelikle saglikli dogmasi tabi, gonlumdende gecen Kiz :)