prensesveannesiii Karnımda bir yerde toplanıyor ve rahme çok baskı yapıyor hareketleri de azaldı sizler de nasl gidiyor? 38+5 haftalık olduk sizler
ssalihaemin prensesveannesiii 40+1 de beklemedeyiz 1 cm açıklık ama kanala girmemiş squat yapmam gerektiğini söyledi doktorum bakalım pazartesi tekrar kontrolümüz var 🥺 artık gelmesini istiyorum çok tedirgin ve korkuluyum sezeryana alırsalar diye ve gerçekten bunalıma girip stres oluyorum motive edemiyorum kendimi sizler nasıl motive ediyorsunuz kendinizi 🥺
Svalpydn35 prensesveannesiii ilk gebelik mi.bna da 38+3 e gün verdi bugün doktorum ama 39+3 u bekleme taraftarı araya yılbaşı girecek kararı bna bıraktı.kafam çok karışık ikinci gebelik yılbaşı tatilinde gelir mi acaba bnm kız kafamda deli sorular🤔🤔🤔
Nazendehanim prensesveannesiii 39+6 bugun kontrole gittim , pzt ye kadar beklicez pzt den sonra beklemeyelim artık dedi ,doktor da şaşkın dogmuyorlar yahu diye çok fazla 39 hafta var dedi 😅
girl_boy_annesi prensesveannesiii 39+4 olduk gelmeye niyeti yok 2 gün önce sçılmaya bakıldı 0 açılma yarın tekrar bakılacak bir de 2. Gebeliğim bakalım süreç nasıl ilerliyecek🥰
bus_ra 37+1 benimde harketlerde çok azalma var neden böyle anlamadım bel ve kasık ağrım inanılmaz var ama sancı yok bö an önce doğurmak istiyorum
prensesveannesiii ssalihaemin ben yapabilirim diyorum kendimi avutuyorum inşallah hayırlı sağlıklı bir şekilde alırız kucağımıza yavrularımızı
Halimee1634 ssalihaemin sürekli olumlamalar yapıyorum kendimce her şeyin güzel gececgini düşünüyorum Vücudumun buna göre programlandigini söylüyorum ☺️ hamilelgm boyunca yaptığım sporların yürüyüşlerin faydasını gorecegimi düşünüyorum hep ☺️ inşallah öyle olur
Aleynaerayy22 prensesveannesiii 37+1 im sadece çatı ağrısı arada bel ağrısı var sancı gelse nasıl fark ederim bilmiyorum 🫣 ilk gebelik olduğu için biraz acemiyim hurma yemeye başladım evde temizlik vs yapıyorum normal her zaman olduğu gibi oda spor gibi geliyor 38 olunca merdiven inip çıkmaya başlarım
girl_boy_annesi prensesveannesiii yok canım acımıyor Doğumda devamlı bakıldığı için rahatsız ediyor ama can acıtıcı bir şey değil
ssalihaemin Halimee1634 amin inşallah öyle olur canım sağlıkla al kucağına minik kuzunu bende kendimi öyle motive ediyordum gayet güzeldi güzel ilerliyorduk fakat şu son zamanlar artık içimi bir sıkıntı kaplıyor herşey üstüme geliyor sanki baş edemiyorum da son zamanını böyle geçirebileceğim aklıma gelmezdi 🥺🫣
ebru_gokbak 39 + 6 yım suan bır buçuk santimle beklıyorum az önce oynarken çok kötü oldum artık canım yanıyor karın ağrısı oldu ayın 2 sine randevu verdi doğuma bakalım inşallah ayın 2 snden önce kendi sancımla giderim 😓