tecrubesizanneadayi12 Kullanan ve memnun kalan var mı acaba çift yönlü olabiliyoe puset için aparat yeride varmış kabin boy olarak geçiyor hafif bir araba olarak okudum satan birisi yazmıştı bizzat kullanıp öneren var mı acaba
Kirmizibalik1 tecrubesizanneadayi12 bana biri verdi ama puseti farkli marka chicco. Takiliyormu acaba yoksa gemm marka pusetlemi oluyor bitek
tecrubesizanneadayi12 Kirmizibalik1 aldım bebek arabasını pusetide chicco aldım fakat takamadım brn mi beceremedim olmadı mı bilmiyorum
mervenergiz tecrubesizanneadayi12 merhaba joie chrome bebek arabasından memnun musunuz bende bugun aldım daa
tecrubesizanneadayi12 Kirmizibalik1 bebek arabasını sıfır aldım pusetide universal pusetlerin hepsi uyumlu aparat olduğu için dediler onuda dolaptan aldım universal chicco markasına ait puset
Kirmizibalik1 tecrubesizanneadayi12 ay hadi yaa,ve aldiginiz puset olmadi.. keske once aldiginiz yere sorsaydiniz her puset uyumlu mu diye? Sadece gemm puset uyumluymus joie chrome icin.. Gero iade edebiliosaniz edip gemm alin dolapta var ben ole yapicam mecbur. Bende de chicco puset var cunku
tecrubesizanneadayi12 Kirmizibalik1 ya aslında bana satan kişi universal pusetlerin hepsi uyumlu oluyor dedi bende o yüzden universal pusetlerden chicco markasını seçtim ama olmadı ya da ben beceremedim gemm puset i ilk defa duydum belkide sizin dedikleriniz uyumludur
tecrubesizanneadayi12 mervenergiz henüz bebeğim yenidoğan kullanma fırsatımız olmadı malesef😊ama genel olarak kurulum aşamasında gözlemlediğim kadarıyla gayet güzel pratik ve hafif geldi