Gamze-iskender1 Merhabala, benim regl gecikmemin 1. Gününde beta değerim 954 çıktı, doktor bir daha test istemedi 3 gün sonra keseyi görürüz dedi. Daha önce kimyasal gebelik geçmişim var. Bu değerle kimyasal gebelik olması mümkün mü sizce?
arirangg Gamze-iskender1 Beta artışı takip edilmeden kimyasal olur mu diye bilemeyiz canım ama değerin çok güzel. Benim adet gecikmesinin ilk günü 101 çıkmıştı. Zaten doktorun dediği gibi 3 gün sonra kesen görünür. Hayırlı olsun
minikmucizeemaak Gamze-iskender1 Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin❤️ Kimyasaldan ne kadar süre sonra hamile kaldınız? Bende limyasal geçirdim normalde adetim bitti ama ilişkiden sonra damla damla kanamam oluypr normal mi acaba
Gamze-iskender1 minikmucizeemaak merhaba, Eylül’de kimyasal gebelik geçirdim adet gecikmesinin 3.günü değerim 45 çıkmıştı 2 gün sonra 35 e düştü. Şimdi de adet gecikmesinin ilk günü 954 çıktı. Ama içim içimi yiyiyor o şekilde bir geçmişim olduğu için 😢
minikmucizeemaak Gamze-iskender1 Bence de çok güzel değerm Rabbim sağlıkla devam ettirip kavuştursun inşAllah bende öyle güzel sonuçlar alırım ocak da 🤲🏻❤️
elifcicek_07 Gamze-iskender1 zaten 2 gün arayla istiyorlar ya artışı takip etmek için isterseniz kan vermeyin 2 gün sonra direk gidin ben reglim gelmeden kendimi bildiğim için 3 haftalıkken test yapıl kan verdim çok düşüktü ama gününden dolayı hemen doktora gittim benimde hikayem size benzer olduğu için duramadım. Doktora gidin
Gamze-iskender1 minikmucizeemaak amin, inşallah🙏 Allah isteyen herkese nasip etsin 🙏🙏 kimyasal dan sonra daha kolay oluyor diyorlar gebelik , o yüzden içinizi rahat tutun 🙏🙏🙏
minikmucizeemaak Gamze-iskender1 Amiin Allah razı olsun evet öyle diyenler çok oldu inşAllah öyle olur 🤲🏻❤️
Gamze-iskender1 elifcicek_07 doktor da kan vermene gerek yok dedi ama, insan kötü bir deneyim yaşayınca yine öyle olur diye korkuyor tabi ki.. Keseyi görürsek inşallah 🙏 Rabbim isteyen herkese nasip etsin 🙏🙏🙏🙏