nurefsanakbulut Lavinyaa8 merhaba canım ben daha hamileyim açıkçası ben direk 2 numara aldım 3 6 kilo bende eşimde uzun iri insanlarız dedim bebişte öyle olur 1 numara almadım 252 adet 2 numara aldım şimdilik
Likayolcusu Lavinyaa8 benim kzıızm 3.400 doğmuştu 1 nuamara 80/90 adet arası bir paket almıştık 2 numara 200 adet almıştım ve tam yetmişti hemen 3e geçmiştik ama kızızm biraz güzel kilo alıyordu
hunilimom Lavinyaa8 benim kızım küçük doğdu 3240 Gr doğdu 1 numara bezi 1 ay kullandım yaklaşık 200 tane felan sanırım yada daha fazla baby turco aldım ama bebek 3500 üstü ise direk 2 numara alınabilir şuan 4 aylık 4 numara kullanıyoruz
mavininhertonuu Lavinyaa8 Bence bebişin kilosuna göre bak bizimki normal gidiyor şuan 160 tane falan 1 numara aldım zaten günde 7 8 bez değişse 20 gün anca gider, 1 paket 2 numara 1 paket 3 numara aldım, uygun bulursam 2 ve 3 biraz daha alayım diyorum
nurefsanakbulut Lavinyaa8 bende açıkcası araştırdım şunu gayet iyi biliyorum özellikle trendyolda çok popüler olan şeyler o kadar da iyi olmuyor dedim çocuk daha küçük prima alayım 2 3 ay en azından iyi kalitelisi olsun . sonra google’da şikayet sayfalarını okudum onun hakkında da çok kötü yorumlar var bende baktım hem doğal hem uygun BEBEMNATURAL aldım . tüm bezler kesinlikle benimle alakalı belki çok iyi gelecek belki de pişik yapıcak allah bilir artık :) ama benim aklıma yattı
Honeyballl Lavinyaa8 2-5 kilo arası beybi turco aldım yenidoğan dşye geçiyor ikincisi 1 tl fırsatından 4 paket başkada almadım daha 🥰🤗