Gultenefe Kizlar saclariniz daha guzel uzamasi işil işil gorunmesi icin neler yapiyorsunuz?Senelerdir saclarima ne kullnsam cok cansiz ve uzamiyor
Cannur Gultenefe ben restorex sampuanı kullaniyorum icine cam terebenti koydum ıkı kapak kadar. Sampuanın zaten uzatma etkisi var, çam terebentide güçlendiriyor tavsiye ederim.
Beyza7950 Ben saç konusunda cok takıntılıyım canim uzatmak icin hint ,badem ve hindistan cevizi yağı ayrica eczaneden ampul e vitamini alip hepsini karistiriyorum haftada 2 defa saclarima suruyorum 10 saat falan bekletiyorum hem yumusacik hemde parlak oluyor. Ayrica hint yagi zaten uzatma ozelligi var. Onun disinda 2 gunde bir saclarimi yikayan biriyim her banyodan sonra mutlaka tararken banyo sonrasi bakim yaglarindan kullanirim argan yagi bulabilirsen en guzeli de o oluyor banyo sonrasi icin. Onun disinda cok fazla ısıl islem uygulamiyorum saclarima cok nadir. Ve 2 haftada bir saclarimin uclarini minik minik keserim kiriklarimi alirim bu sekilde oluyor benim bakim rutini :)