Tuccceee Ocak ayında urfa da olacağım, ayrıntılı ultrason tarihim de denk geliyor hangi hastaneye hangi doktora gitmeliyim. Googleden yorum okudum burdan yorum okudum ama aşırı kötü yorumlar var Google de yardımcı olur musunuz
teachervera Tuccceee Canım özel sadece new hospitalde emre hoca yapıyor devlette 4 doktor. Ben özele gittim emre hoca en ince ayrıntısına kadar bakıyor organları tek tek taradı ben çok memnun kaldım
Tuccceee teachervera teşekkür ederim kaçıncı hafta da yaptırdınız acaba sadece göbekten bakılıyor değil mi
Tuccceee teachervera bende 16+4teyim bir ay falan kalıcam urfa da oradayken denk gelir büyük ihtimalle
Eda-nur-gk Benim de Urfa da iken denk gelmişti. Kesinlikle Emre Ekmekçi Nev Hospital çok ilgilenmişti
teachervera Tuccceee Canım devlette randevu bulamazsın. Benim riskli gebelik bende ilk dedim devlete araştırmaya gideyim. Sonra baktım üstün körü bakılıyormş. Zaten randevu sıkıntı kadın doğum seni yönlendiriyor sen alamıyorsn Urfa da özelde sadece emre hoca var ya emre hocaya gideceksin ya da devlette kadın doğuma randevu alacaksın o gerekli görürse seni devlette yönlendirir başka bir tercih yok urfa da
teachervera Tuccceee Aynen öyle sadece 1 doktor özel olarak yani başka bir tercih yok ama ben çok memnun kaldım organ detaylı baktı. Geçen sene İstanbul da oğlum da özelde yaptırdım genelde yüzünü göstermişti emre hoca daha iyi