Kizlar bugun kontrolum vardi. Ikili tarama icin. Yaptirmayacaktim doktorumla ortak karar. Ultrasonla bakti 3.11 cikti ense kalinlgii.. sonra asagi katta ultrason bolumu var ozel, oraya yonlendirdi. Orada olcum yapıldığında da 2.8 oldugunu öğrendik. Burnu ve cenesi gayet normal , sadece ensesi 2.8 biraz ustunde dedi.
2saat oldu. Ben bebegimin ilk defa takla attigini eliyle resmen bize ordan el salladigini bile gorduk doktorla güldük hatta hic rahat durmuyor bu cok hareketli dedi. Hemen gelip sizlere cinsiyet tahmini edermisinz dicektim , yemin ederim eve geldim geleli ne cinsiyeti sadece saglikli olsun diye agliyorum. Cok kotuyum yasayan varmi belki bi destek bulurum cok uzgunum. Fetal dna onerdi ama artik cocugum hasta ciksa bile ben kurtaj yaptiramam , e cikmasa da onunda garantisi yok. Bunlari biliyorum. Ne biliyim cok uzgunum saskinim hevesle gittik gulerek izliyorduk bebegimi. Esimle aglayarak ayrildik. Hareket edisini dans edisini gorduk resmen,hasta deseler bile onu olduremem asla zarar veremem bile isteye.. bu ihtimali dusununce esim cok agladi o agladi ben duramadim ben agladim. Cok zor bir gun geciriyoruz belki de hic birsey yok… dua edin lütfen