Melomeltem 27 haftalık gebeyim bebeğin kalp atım hızı 125 cinsiyetini de hala öğrenemedik göstermiyor bubhaftalarda olanlar kalp atım hızı sizlerimde aynımiydu kalp atım hızının cinsiyet ile alakası varmi sizce
ikizlerimveannesi Melomeltem detaylı ultrasona girdiniz mi orda belli oluyor hep cinsiyet 27 gerçekten ileri bir tarih 😬
Busrasiv Melomeltem malesef bildiğim kadarıyla kalp atım hızıyla cinsiyetinin alakası yok. Eğer olmadı çok istiyorsunuz göstermiyor alttan bakabilirler. Benim öyle olmuştu bence zor birşey değil bakılabilir.
Mvisss9 27 haftada göstermemesi normal mi ya doktor mu değiştirseniz çok fazla geldi bana ben 12. Haftadan öğrenmiştim
Melomeltem Mvisss9 değiştirdim dört doktora gittim YÖK göstermiyor ya bacakları kapalı açmıyor ya kordonn oluyor yada arlasi donuk oluyor
Melomeltem ikizlerimveannesi girdim ama orda da göstermedi bacak arasında kordon var dedi uç doktor değiştirdim ya kordonu var ya arkadi donuk yada bacakları kapalı hep bi turlu göstermedi
Melomeltem Esomami evet açmıyor bir turlu birde nette yazıyor ya 140 üstü olursa kız altı olursa erkek diye acaba öyle birşey varmi ki acaba
deletedmom6295 Melomeltem ilk haftalarda 180 lere vuran kalp hızımız vardı. 29. haftada 130-140 civarında bebeğim erkek