butterfly4 8 haftalık hamileyim arkadaşlar, düşük riskim yüksek, progestan kullanıyorum, ondan mıdır neden bilmiyorum uykulara doymuyorum gece gündüz uykum var uykumu alsam bile uykum var sürekli yorgun bitkin ve uykuluyum sizler nasılsınız niye böyleyim ben
BBuseY butterfly4 PROGESTANın yan etkilerinde yazıyor zaten canım 🤗 bizde aynı şeyleri yaşadık. Aşırı halsizlik uyku modu tansiyon düşüklüğü
Denizahsen butterfly4 alttan fitil olarak almanızı tavsiye ederim o şekilde hiçbir yan etkisi olmuyor öbür türlü çok fazla halsizlik uyku yapıyor
2022bebeki butterfly4 Progestan ve gebeliğin ilk zamanlari halsizligi olmuş sizde . Vajinal alirsaniz bu etkileri gormezsiniz
Melisatugce Masal53 Protestan uyku yapar bizzat doktorum söyledi ki prospektüste yazıyor uyku yapıyor diye
Asyabuse Uyu balım uyu sonra o uykular kaçıcak şimdi keyfini çıkar 😁😁 ay kahvaltı eder bi içerdim progestanı bi uyku daha ohh misss
butterfly35 butterfly4 progestan baş dönmesi ve aşırı uyku hali yapıyordu bana, doktorumda yazarken bol bol uyuyacaksın çalışmıyorsun dimi diye sormuştu. Ondandır merak etme, bebişler sağlıklı olsunda gelip geçici şeyler bunlar 🧿💜💙
butterfly4 @butterfly35 aynen öyle baş dönmesi de var, yerden bişey kaldırınca bayılacak gibi oluyorum
butterfly35 butterfly4 beni ilacın etkisi gelince tuvalete bile eşim götürüyordu baş dönmesine dikkat et kalkma fazla canım
Melisatugce butterfly4 ben de 8 haftalığım ve Protestan kullanıyorum aynı durumdayız aşırı uykum geliyor hep uyuyorum
Hasarbusra butterfly4 progestan uyku yapar benim eltimde 5 ay kullandı doktoruna sormuştu oda uyuyorum diye uyku yaparmış o aykata fazla durmamak adına
Aysenur46- butterfly4 haklısın canım progestan vücudu ve kafayı uyuşturuo bidiğin aynı şeyleri yaşadım bende 🥹