Bussuusu Kızlar dün ve bugün böyle çıktı dün koyu çıkınca bugün daha koyu çıkmasını bekliyordum aynı çıktı sayfaya yazıyorum bakmıyor yorumlarmısnz
Nazyapiyo_ya Bussuusu ebru ablanın testi dimii döner o mutlaka zaten şuan teste göre yumurtlamam yakın gibi
Baharks Benim bildiğim yumurta hemen çatlamiyor olabiliyormus bir kaç günü bulabilirmis siz bugünleride değerlendirin derim bide hangi sayfadan aldınız merak ettim
Bussuusu Baharks birgebeningünlüğünü sayfasından aldım eşit koyuluk ta değil ama koyu acaba yumurtalama mı değilmi karar veremedim değerlendirdim dün akşam bugün sabah olarak bu arada klomen kullanıyorum yarında doktor randevum var bakalım o ne dicek
Bussuusu esmerella37 2 gündür böyle koyulaşır diye bekledim bugün koyulaşmadı bakalım yarın nasıl çıkcak
Baharks Bussuusu evet o sayfayı takip ediyorum ürünleri kaliteliymis işte ebru ceylan demişti pes pese koyuluk olabilir bazı kadınların çatlaması bi kaç günü bulabilri diye hakkınızda hayırlısı olsun
Kubrak2016 Bussuusu bende aynı testi kullandım. Gün içinde çook su içtiğim için benimde böyle çıkmıştı 2 gün yumurtlama değil dediler 3. Günden sonra daha da açık oldu rengi. Meğer yumurtlama olmuş su içtiğim için çok idrar seyrekleşmiş☺️ çok şükür 33 haftalık olduk 🙏
Bussuusu sinoli teşekkür ederim cevabınız için yarın doktor randevum var bakalım o nedicek klomen kullanmıştım
Bussuusu Nazyapiyo_ya evet ebru ablanın testi aynen dünde koyu çıktı bugün daha koyu olur diye bekliyordum bide kasık ağrım olmuştu gece yumurtlama zamınında olur bugünde böyle çıktı yarın falan olur heralde 14. Günümdeyim bugün