Seval2468 İlk değer 35.88 4 gün sonra 220 cikti 150 falan olur diye bekliyordum. İkinci hamileligim ama oğlumda ilk ogrendigim değer 420 idi unutmuşum nasıl artması gerekiyor . Normal mi yani sizinde bu sekil mi arttı
ogretmenHnmm Seval2468 2 günde bir iki katindan fazla artabilir canim bende ilk 13 aralikta 54.6 ile ogrendim 15 aralikta 126.9 çıktı. 22 aralikta 3794.8 çıktı. Az artış olursa sıkıntı bence seninki gayet iyi
Seval2468 ogretmenHnmm benim eşim ikiz ve eşimin ailesinde 6 tane daha ikiz kuzenleri var her kuzeni ikiz yani ondan korkuyorum .
ogretmenHnmm Seval2468 ben de ikiz gebelikten korkuyorum suan arkadasim hemşire ona atmıştım sonuçları çalıştığı hastanedeki kadın doğum doktoruna göstermiş anlatmis durumu bu kadar yükselmesi normal değil ikiz gebelik olabilir demiş. Ilk gebeligim bir de çok tecrubesizim
Seval2468 ogretmenHnmm benim ikinci gebeliğim 2 yaşında bir oğlum var planlı bir gebelik değildi bu 2. Çocuk derken 3 olmasından korkuyorum
mother2 ogretmenHnmm ya ne guzel iste sen kalbini ferah tut allah yardimcin olur insallah benimde ikizim olur.🙏🥰
ogretmenHnmm Seval2468 hayırlısı olsun inşallah canım sağlıklı olsunlar da. Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayi nasip etsin inşallah bebislerimizi🥰🤲🏻