Smysmysmy1 excitedmom- Sağlıkla gelsinler de hayırlısı neyse o olsun. Evlat sonuçta kızı erkeği olmaz iki türlü de bizim bebeklerimiz. 🌸
excitedmom- Smysmysmy1 tabi canım orası öyle tabiki kız mı erkek mi ona göre alışverişe baslicam hazırlık yapicam o yüzden bı an önce net öğrenmek istiyorum.dedigin gibi sağlıkla gelsinler inşallah 🐣🤗
Nurella86 Benim ilk çocuğumun 15. Haftada kız olduğu belli olmuştu şimdi 11+1 de %60-70 kız dedi kızıma kız kardeşi olacağını söyleyebilir miyim dedim bir dahaki gelişinde net belli olur dedi bakalım salı günü gideceğim 13+1 olacağım o zaman
YagmurAnnesi Sevgicik0149 Kızımı 13+5 de öğrendim. Oğlumu 14. Haftada Hamileliğimde ben geç gittim 15. Haftada bir oğlum daha olacak… Hepsinde randevudan yarım saat önce istisnasız çikolatalı gofret yedim, vişne suyu içtim.. hareketleniyorlar ☺️
Smysmysmy1 Zln2152 hayır sanırım. Dediğim gibi önce %90 erkek demişti. Şimdi de %90 kız diyor. Çarşamba gel bakalım tekrar dedi ama yine kesin konuşmayacak bence. Detaylıda öğrenicem artık 🤦🏼♀️
Smysmysmy1 Zln2152 evet özele gidiyorum. Devlete sıra bulabilirsem bir de devlete görüneceğim ama sıra yok
Zln2152 Smysmysmy1 bende üç gün önce özele gittim doktorum %90 erkek dedi bacakları açıktı bilmiyorum yanılma olur mu
Selisce Sevgicik0149 14+3 doktorum net olarak söyledi kız olduğunu zaten bacak arası görüntüsü de verdi ☺️