gullokumum Hatice_kocak sağlıkla gelsinler de çok da bekletmesinler yani😂dünden bu yana belime saplanan bı sancı var ama düzene girmedi dua edin lütfen bana 🙏
Hatice_kocak gullokumum valla bekletmesinler ya ilk bide nasıl bı heyecan var bı yandan duramıyorum yerimde😂
Hatice_kocak sayre ayy sizin daha fazla doktor doğum hakkında bir şey diyo mu ne zamana kadar bekleticeklerini söylüyorlar bana 41 dediler ama çok değil mi ya
gullokumum Hatice_kocak benim ikinci ama senden bı farkım yok heyecan dorukta evlat söz konusu olunca birinci ikinci üçüncü farketmiyomus🥰🥰🥰
Anneee06 Hatice_kocak çok değil zaten normal bebek haftasını tamamladi dedikleri 40 hafta 42 ye kadar bekleyende var bebegin suyu kalp atışı iyiyse ki o haftalarda doktor 2 gune bir nts istiyor durur yani bebek zamani gelince doğar
DevriminAnnesi Hatice_kocak 39+5 sancı var ama düzensiz açılma vs yok yarın kontrol var bakalım hayırlısı 🥹🤲🏻
Hatice_kocak gullokumum öyle gerçekten annelik bambaşka bir şey sanırım çok heyecanlıyım o yüzden herhalde