prettywomann Külot olanlardan değil de yanlardan açılıp kapanabilen bir öneri istiyorum. Külot gibi olanları doğum sonrası giymek zor oluyormuş dedi ebe. Kullanan varsa hangi marka olduğunu da yazarsa sevinirim
hunilimom prettywomann ben eczaneden aldım marka hatırlamıyorum ama doğum anında felan sancı çekerken onlardan istediler açması kontrol etmesi daha kolay doğumdna sonra odada külot gibi olanları giydim bende
Bebikkcik prettywomann normal doğum yaptım depend kullandım çok rahattı sızdırma falan asla yapmadı normal külot gibi giyiyorsun çıkarınca da cart diye kenarlarından yırtıyorsun
hunilimom prettywomann yok çok rahat doğumdan sonra kaydı derdi yok sızıntı şeyi yok külot gibi giriyorsun sonra yandna yırtıp çöpe
prettywomann Bebikkcik giyinirken sorun oluşturmadı mı sanırım giyinirken de benden bağlanan modelleri varmış
Bortubocek prettywomann sezeryan oldum depent giydim ilk 2 gun egilip kendim giyemedim esim giydirdi..cikarmasini yanlardan yirtip kendim yaptim
hunilimom prettywomann başta bezi mi külot olan mi külot 9 tane oluyor içinde bana yetti hasta beiz de 6 tane kullandım
prettywomann hunilimom hangisini alacağıma karar veremedim hasta bezi de külot gibi değil mi o da yandan açılıyor külot gibi giyiliyor valla anlamadım ben bu işi
hunilimom prettywomann yok hasta bezi aynı bebek bezi gibi canım ama diğer bahsettiğimiz aynı külot boyu giyiliyor yani pantolonu cikartiyorsun öyle onu giyiyorsjn ama hasta bezinde pantolunu yarıya kadar indirip öyle takabilirsin
prettywomann hunilimom bana hasta bezi al dediler kafam karıştı depend olan da külot yazıyo ama çıkarırken yandan çıkıyormuş hasta bezinde de külot yazıyo bazılarında külot yazanları almayalım o zaman