323832 Svly12 bana da hep erkek dediler bende ovulasyon testi ile kaldim cift cizgi ciktigi gunun gecesi ve ertesi sabah iliski oldu baska olmadi cinsiyetimiz kız benimde ikinci kızım geliyor detayli ultrasona da girdim net belli rabbim hayirlisi ile nasip etsin sağlıkla sihhatle kucagimiza alalım yeter rabbim boyle hayırlı görmüş sağlıklı olsunlar da ister kiz ister erkek benim icin ikiside aynı
Ygtzynp Svly12 nasıl yani planlama canım bize de anlatır mısın? Benimde bir oglum var kızım olması için denilenleri yaptım ve ikinci oğlum geliyor:)) bu arada bence çok şanslısın herkese nasip olmuyor kız evlat🌸rabbim hayırlı sağlıklı versin,kızım olmasını çok isterdim ama ogullarımı kızların kıymetini bilen asil beyfendiler olarak yetiştirmek nasip olur inşallah 🙏
Svly12 Ygtzynp canım istegramda cinsiyet tahmini Emel arzumu var isimleri onlar planlama yapıyorlar ovilasyona göre ama sakın yaptırma tutmuyor sen neler yapmıştın kız olması için
Ygtzynp Svly12 magnezyum ağırlıklı beslenmiştim,sık ilişki,çatlama gününe kadar birliktelik sonra yok,tatlı besinler,çin takvimi, kız bebek olması için dua var..tabi öncelikle hayırlı saglıklı olsun diyerek..ama nasip böyleymiş demek ki
Svly12 Ygtzynp aynen sık ilşki kız bebek ilşki gününü gün ve saatini biliyormusun hesaplatayım mesele 25 hazıran2022 saat 11 de gibi
Ygtzynp Svly12 canım netleşti bizim erkek😁 doktor %100 erkek dedi hatta. Belki başkasının işine yarar senin bildigin yöntem saat zaman gibi şeyler varsa kız isteyenler dener