Benim de oğlum erken doğum sebebiyle 1.5 gün yattı. Bir damla süt ile başladı inat ettim mama verdirmicem bu kolostrum sütüne ihtiyacı var dedim direttim sağdım sağdım sağdım… sonra beyfendi alıştı biberonla beslenmeye tam 4 ay sağdım sağdım sağdım.. sağdıkça tabiri caizse fışkırdı. (4.aydan sonra maalesef alerjisi çıktı o direttiğim süt oğlumun hayatını tehlikeye atıyor diye nasıl keseceğimizi şaşırdık, o ayrı mesele)
Ben hala bakamıyorum küveze, bebeğimin yattığı yerin hemen yanında takipli hocamızın odası, her gidişimde pır pır kalbim. Allah yardımcınız olsun çok güzel günler diliyorum bebeğinizle sağlık dolu. Hep dedim ki o asır gibi gelen ne zaman çıkarılacağı belli olmayan 1.5günde, oğlum bana söz verdi ateşi bile çıkmayacak hiç hasta olmayacak bütün kredilerini doğumunda kullandı, kendimi ve etrafımdakileri güldürüyordum inanın öyle de oluyor gazını çıkarmayı, dirayetli olmayı da öğreniyorlar içeride. Allah evlatlarımızı korusun bizlere de güç sağlık versin ki emanetlerimizi en güzel şekilde yetiştirelim 💙