cemreee__ Kızlar erken gebelik testinizi silk bi şekilde şekilde görüp hamile olan var mı varsa fotoğrafını bana atar mısınız ben kaç kere denedim bir türlü buraya atamadım en azından sizinkileri görüp ona göre yorumlarım
Masal53 cemreee__ yani silik varsa hamilelik vardır tabi ilk 5 dk içinde mi çıktı sonuç önemli olan bu yine kan vermende fayda var
Sevimlianne_adayi cemreee__ Google hızlı resim yaz orda resim yükleye tıkla sonra orda link veriyor kopyala yapıştır yap canım buraya ben tam hatırlamıyorum geçen ay olmadı lazımdı herhalde erken gebelik testinde saniyesinde çizgi çıktı gittim kan verdim negstif imkanın varsa testi tekrarla tek testle sabit kalma
Deletedmom_85 cemreee__ merhaba, Forum ana sayfada soldaki üç çizgiden resim yükle kutucuğundan yükleyebilirsiniz. Veya Https://mutluresim.com buradan fotoğrafınızı yükleyerek Direk linkler altındaki linkin sonunda yazan Kopyala kısmına tıklayarak fotoğraf yükleyebilirsiniz. Linke tıklayınca açılmayan fotoğraflarda, bu linki kopyalayıp tarayıcınıza yapıştırabilirsiniz. http://mutluresim.com/ 💝
cemreee__ Masal53 yani şu şekilde oldu sabah kalktım yaptım erkenden baktım yok geri yattım uyandığımda gördüm ama hiç bir zaman böyle silik görmemiştim hiç bişey çıkmıyordu ama erken gebelik testlerinede güvenemiyorum 😔 umut işte hem umut etmek istiyorum hemde kendimi kandırmaktan korkuyorum
cemreee__ Sevimlianne_adayi öyle yapıcam kuzum pazartesiye kadar olmazsam tekrar denicem en en olmadı kan veririm
cemreee__ Deletedmom_85 denedim muticimmasla yapamadım şaka gibi kaç saattir uğraştım ama bidaha denicem kuzum
Masal53 cemreee__ yani ilk 5 10 dk içinde çıkan sonuç doğrudur yinede hayırlısı olsun bisey diyemiyorum şuan
Sevimlianne_adayi cemreee__ aynen kuzum yAni yarın sabah tekrar yap eğer koyulaşma varsa doğru demektir
duygukrd 414118 bende bu testten yaptım çok daha silik duruyor ama bu gebelik testleri gebelik olmasaca hafif gölge çıkarıyor mus doğrumu sizce
cemreee__ 414118 kaset test hiç denemedim bakalım bir iki gün sonra aynı bu testten de vardı varsa net çıkarıyor bu zaten birde bu u denicem sağol canım
cemreee__ Sena00 beb erken gebelik yaptım bir iki gün sonra kaset test yapayım eğer adet olmazsam canım
414118 duygukrd bence doğru değil 7 aydır çocuk istiyorduk her günüm geçmesinde test yapıyordum onların negatif olduğu çok belliydi
Boss01 duygukrd bence çıkarıyor bende hep hayalet tarzı çizgi çıkıyor bugün yaptım yine çıktı hiç inanmıyorum ama yapıyorum 😂
Sena00 cemreee__ canım o attığım testten iki gün öncesi erken gebelik testi yaptım hayalet gibi çıktı ama ben bu zamana kadar çok yaptığım için hiç öyle hayal çizgi görmemiştim iki gün sonrada bu attığım testi yaptım adet günüm dü