mervebeklevic Hayırlısıyla son günlerimdeyim 9 gün kaldı cok duygusalım🫣🙈 maşallah maşallah hepimize 😍 hem korkuyor hem artık doğurmak istiyorum🤦🏻♀️😂 sağlıkla gelsin bebislerimiiiiz 🤩
mervebeklevic Edau9 bende aynı durumdayım doktorum çatı muanesi bile yapmadı üc haftadır gidip geliyorum çatıya inmemiş diyo🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️
mervebeklevic strawbery son zamanlar hic bitmiyor gibi geliyo 9 gün ama bide bana sor😂 hayırlısıyla gelsin miniklerimiz 😍😍😍😍😍🤲🏻🤲🏻
Asli2023 mervebeklevic sağlıkla alın kucağınıza canim..bizimde son 50 uygulamaya göre ama zannetmiyorum.bundan önceki doğumlar hepsi 37haftayi girdiğinde doğum oldu
mervebeklevic Anonymousmom ayyy doğum nasıl olacak😍 normal ise beklemede kalırsın muhtemelen sezeryan ise gün germiş olması lazım😍
Sugarmomyy mervebeklevic 2. Sezaryen olacak, cesaretim olsa ssvd yapıcam da . Uygulamaya göre 85 bakalım hayırlısıyla inşallah. 🥰
mervebeklevic Sugarmomyy ssvd ne demek🫣 benim ilk gebelikte bazen cahil kalabiliyorum 😂🫶🏻 Hayırlısıyla sağlıkla gelsin😍😍
DevriminAnnesi mervebeklevic son 2 uygulamaya göre yarın kontrolüm var dua edin lütfen gelsin normal doğumla artık kavuşalım 🫶🏻🤲🏻🥰
mervebeklevic DevriminAnnesi amiiiin inşallahhh tez zamanda sağlıkla sıhhatle inşallahhhh cümlemize aminnnn😍😍😍😍🤲🏻