DuyguSen Smyre ben de 2 tur kordon dolanmasıyla normal doğum yaptım doktorum bir sakınca görmemişti çok şükür sağ salim doğurdum o şekilde
Smyre DuyguSen Ne zaman kordon dolandı canım ve ne zaman Doğum yaptın. benim doktor da 3 kordonla da Doğum yaptırdım diye dedi ama Doğuma kadar böyle kordonlu sıkıntı olur mu diye çok korkuyorum ya sürekli hareketlerine bakıyorum 10 dakka da bir ☹️☹️
Smyre Azrazerin Öyle canım ama hareket etmezse o kadar korkuyorum ki sürekli hareket halinde olsun istiyorum pazartesi Perşembe’leri kontrole çağırdı ama 38 haftaya çok var zaman nasıl geçer İnan bilmiyorum
Azrazerin Smyre korkuyla geçmez onu biliyorum doktoruna söyle sana uygun bir kontrol ayarlasın gerkeşrse 2 günde bir git zaten 2 haftada bir artık kontroller 10 günlük muayene süresi var o sürede hergün gidersin ayarlarsın
DuyguSen Smyre kordon ne zaman dolandı tam bilmiyorum tabi ama 40+3 te doğurdum son 1 haftada kordon bir kez daha dolanmış demişti doktor ama normal doğurabilirsin demişti yine de
Smyre Azrazerin Pazartesi perşmebe olarak gün verdi haret ettiği sürece bu günlerde gel dedi ama günler geçmiyor sanki bana dua edin bana da lütfen
Azrazerin Smyre allahın izniyle hiçbirşey olmayacak inşallah merak etmeyin şıp diye doğacak yaramaz sizi korkuttuğuyla kalacak ☺️
Smyre Azrazerin Canım inşallah ya allah razı olsun peki ayrı bi zorluğu var mı acaba kordonun normal Doğuma acaba.
Azrazerin Smyre doktorunuza güveniyorsanız yok ben çok güvenşyordum ve beni rahatlatan da o oldu hiç panik yapmadım taaaki o hareket hissetmediğim güne kadarki oda garibim çok şişmişti uyuyordu zaten 4200 doğdu hareket alanı yoktu desek iyi olur☺️
Edabrbr Smyre yok canım ama kordon bogazındayken cok hareketsizdi. Cıktıgını ben kendim anladım ve sordum gerçekten çıkmış.