Pelinglmez95 Kızlar benim doğumum ocağın ilk haftası görünüyor tahmini olarak tabi ama ne zaman gelmek isterse bebiş kendi biliyor eğer ocak ayında olursa yeni asgari ücret üzerinden mi doğum parası alacağım acaba bile var mı ?
Tinasu Pelinglmez95 bende aynıyım ocakta gözüküyo doğum muhasebecide ocakta yatar para demişti şimdi merak içindeyim asgariye göremi yatıcak bende bekliyim burda 🤔
AyselAkdeniz Pelinglmez95 benimde Ocak ilk haftası gözüküyor bende çalışıyorum ve merak ediyorum aynı konuyu burada bekliym
Reyhan_Kcbz37 Pelinglmez95 benimde normal doğum bekliyorum ama ocak 2.3.haftası normal günü büyük ihtimal yeni fiyattan alırlar ama doktorla bi görüşmek lazım yinede insaflarına kalmış🙄🙄
Sedanurpolatkan Pelinglmez95 son 12 aylık maaaşın ortalamasına göre yatıyor doğum paranız o yüzden geçen seneki ücretler baz alınıcak malesef
AyselAkdeniz Sgk dan rapor parası olarak yatacak olan ücret aynı zamanda doğum parası diye geçiyor değil mi yanlış bilmiyorum 🤷🏼♀️
Pelinglmez95 AyselAkdeniz evet doğru aynen o şekilde. Ayrıca doğum parası diye bişey yok zaten çalışan anneler aslında toplu olarak sgkdan maaşını alıyor gibi düşünsün
AyselAkdeniz Pelinglmez95 anladım teşekkürler peki brüt 2022 üzerinden mi 23 üzerinden mi onu biliyor musunuz
Pelinglmez95 AyselAkdeniz ne zaman doğum yaptığınıza bağlı diye düşünüyorum bende bunu öğrenmek için açtım zaten postu😂
Mucizelermumkun Sedanurpolatkan ben de muhasebe ile görüştüm yazdığınız gibiymiş son 12 aylık maaş ortalaması yatacakmış
ballibocek Pelinglmez95 benşmki de teyide muhtaç bilgi ama izine ayrılış tarihi Max 37 hafta ve o tarih bugün için Ocak ayı ise (asgari ücret zammı 1.1.2023 itibarıyla dendiği için) bu zamlı tarifeye girilecek diye açıkladılar bana..