nazlicsgn 28 haftalık hamileyim ve hiçbir sorunum olmadıgı halde doktor tatlı yemiyceksin çayı dahi şekersiz içeceksin dedi . Tatlı yemeden duramıyorum hamileyim haliylede canım cekiyor Bu durumu yaşayan var mı ?
Mayki nazlicsgn bana da demişti ama bende hiçbir sorun yoktu şekerim de iyiydi ben de yedim valla 😂yiyorum da tutamıyorum kendimi
YesimMm- nazlicsgn bnm oğlum 3 hafta ilerden gidiyirdu kilosu çok iyiydi yeme demiyorum ama azalt demişti doktorum. Hamileye yeme denmezki azalt denir yani.
Sellmaseellma Zehrabyrm banada azalt dedi eve gelince ultrason değerine baktım 1 hafta önden gidiyo bunu söylemedi doktor galiba bu yüzden azalt dedi
Zehrabyrm nazlicsgn tatlı yemek şekeri yükseltir şeker de idrar yapmayı arttırır haliyle tüketmeyi azaltmak ya da bitirmek gerekiyor.
Mayki nazlicsgn hayır canım yaşamadım 33. Hafta olcam yarın başlarda hiç yemedim canım istemedi ama 30. Haftadan beri deli gibi yiyorum dayanamıyorum
yigitinannesi0820 nazlicsgn bana da aynısı dedi cnku bebeğim hem önden gidiyor hem suyu fazla ama şekerim yok .valla ben yiyorum çok aşırı olmasada