Hzldln Çatı muayenesi oldum bugün 37+5teyiz doktor 3 cm acilman var dedi biraz daha gününü beklesek iyi olur doğum için dedi Eve geldim kanama bekliyordum muayeneden sonra ama benim kanama degilde beyaz akıntı geliyor normal mi anlamadim
Prenses34_annesi Hzldln akıntın hakkında bir şey söyleyemem canım şimdi yanlış bir şey söylerim Allah korusun ama sancın hakkında acaba diyorum ki açılmam olduğu için mi böyle hani bağırtıyor beni diyorsun bir de belden karnına doğru tam bir sancı şekli gibi sanki 🤔
Hzldln Ve çok sancı giriyor bağırtıyor beni belden karına doğru gelen bir sancı yaklaşık 45 saniye kadar sürüyor geçiyor bir daha ki sancının süresi uzun ama 10-15 dakika belki de daha uzun bir süre sonra bir daha giriyor sık değil
Hzldln Prenses34_annesi akıntıya bende anlam veremedim daha once kanamayı çok duydum kanama oluyor diye ama beyaz akıntı hiç duymadım tüm ilkleri ve gariplikleri ben yaşıyorum 😂😂 sancida doktor muayene sirasinda sancilarim olsun diye oynadi biraz galiba ondan oluyor bekleyip süreleri takip edicem
Prenses34_annesi Hzldln aynen canım bekle sürelerini takip et bakalım ne olacak ona göre git yine kendine bebeği sakın riske atma panik olmaz sakin ol 🥰