Selam 41+1 de dün doğumum oldu biraz zor ve hassas bir süreçdi🥺asla sancım vs yokdu bebeğimin suyu azalmisti doktorum kalp atışları iyi olduğu için bir kaç gün bekleyelim dedi Çarşamba günü sabah tekrar kontrole gidecektim suyu iyice sınırın altına düşmüş yatışı yapıp rahime suni kancalı fitil takalım dedi sabah 10 gibi yatışım yapıldı 12.00 gibi fitili taktılar bir kaç saat sonra ağrılarım basladi asla açılmam olmadi akşam 4 gibi suyum muayene esnasında patladı bir anda aktı gitti hemen fitili çıkartıp nst ye bağlandım ara ara gezdim dolaştım çünkü suni sanciya gerek kalmadan kendi ağrılarım bir anda yükseldi düzenli gelmeye başladı doktorum kendi sancinla sürecin ilerlesin dedi ama ne yazikki surec kötü ilerledi her muayene de açılmam 2 cm yi gecmedi doktorum muayene etti masaj yapıldı asla açılma olmadı hatta çocuk çok güzel baskiliyo ama senin acilman yok biraz daha bekleyelim dedi her muayene de ağlıyordum canım yaniyo diye artık son anlarda sancidan titremeye başladım kanama şeklinde akıntım da vardı ayakta değil yatağa geçip uzandım nst ye baglandim çocuk ilerliyemedigi için baskısı daha da artı gece yarısı saat 00.00 da doktorum son kontrolü yaptı açıklık olmadığını çocuk hazneye inmiş çok baskiliyor ama sıkışıp takılır normel doğumda ısrarcı olmayalım artık dedi acil sezeryan deyince eşimi çağırıp imza süreçlerini halledip apar topar 5 dk da sezeryana alındım saat 00.11 gibi sezeryana girdim 00.40 gibi çıkmışım tabi o süreçte ben çok yıprandım korktum ağladım ameliyata titreyerek girdim istemediğim sezeryan aslında benim kurtuluşum oldu bebeğimin biraz kafası uzun doğdu oda zor bir süreç yaşadığı için doğumdan sonra da solunum sıkıntısı yaşadı kısa süreli cihaza takıldı şuan iyi şükür yarın sorun çıkmazsa taburcuyuz siz siz olun eğer yapı olarak normel doğuma uygun değilseniz asla ben yaparım demeyin doktorunuzu dinleyin ben normel doğum için seminerlere eğitimlere katıldım ısrarcı oldum ama kendime ve evladıma stresli bir doğum yasattim sonunda titreyen korkan sancı çekip yıpranan ben oldum evladıma da o kötü süreci yasattim siz siz olun doktorunuz ne diyorsa dinleyin bazen ısrarcı olmak doğru değil rabbim hepimizi en hayırlı şekilde evlatlarimiza kavuştursun 🤲🤲