israaltntas Merhaba 8 haftalık gebe görünüyorum kalp atış hızım 120 Hz doktor çok düşük haftaya artmazsa kürtaj yapmak zorunda kalacağım dedi benzer durumu yaşayanlar veya bilgisi olan varmı çok üzgünüm 🥹
yamann israaltntas Nasıl ya 6 7 haftalikti 100 de atıyordu benim sonradan yükseldi sizinki gayet normal aslında
Mom-babyyy israaltntas pardonda atan bir kalbi durmadigi müddetçe nasıl kürtaj yapıyor doktorunu değiştir derim
israaltntas Mom-babyyy kürtaj olmayı düşünmüyorum zaten başka doktorada gidicem ama bu durum beni çok etkiledi bilen varmı diye sormak istedim
yamann israaltntas Stres yapma canım şu an normal değerler arasında zaten 120 170 normal kabul ediliyor 100 Ken bile doktorum bana bunu söylememişti 9. Hafta da gittiğimde 150 civarındaydı hatta sen doktorunu değiştir bence
israaltntas yamann şuan benim adet tarihimle ilgili uyumsuzluk var bebek benim hesabıma göre 6 haftalık doktoru bende değiştirmeyi düşünüyorum ama başka doktor içinde 1 hafta beklemeyi düşünüyorum belki haftaya düzelir