Gulsahin23 Arkadaslar sezeryan ile bugun dogumum gerceklesti..fakat ben ayiptir soylemesi gaz cikaramadim halen..lavman yapilcak eger gaz cikaramazsm saat 4 te..bu lavman nasil bisey acitiyomu..yapildigi andami geliyo noluyo acaba..
Cey-cey Gulsahin23 yok acıtmıyo hatırladıgım kadarıyla bende kolonoskopielirken yapılmıstı baya oldu bilac sıkıyorlar makattan raz bekledikten sonra cıkıyosunuz zaten hatta bi kaç kere de cıkartıyor
Almila2019 Gulsahin23 Merhaba sizde Elazığ’daydınız sanırım ve Fethi Hoca’ya gidiyordunuz. Doğumunuzu hangi hastanede yaptınız acaba. 9 ocak sezeryan günüm MedikalPark’ı seçmeyi düşünüyorum ama acaba nasıl acaba hijyenik temizlik ilgi açısından. Birde 3 yasında kızım var oda bizimle kalacak odaları falan nasıl acaaba 😣 Fethi hoca bi bilgi vermedi daha pazartesi görüsecegiz telefonla nasıl olacak bilmiyorum 😏
Kbraa9 4 gün önce bende doğum yaptım canım gaz çıkaramadım . Lavman nasıl bişi bilmiyor korkuyordum mecbur en son çare yaptırmak zorunda kaldım. İnan hiç acı vs yok . Keşke en başta yaptırsaydım boş boşuna eziyet çekmişim diye kızdım kendime en son 😁
Gulsahin23 Kbraa9 benada yaptilar gece ben bilmiyodim hortum ne takcaklar saniyodum.megerse oyle degilmis korktugum gibi cok kolaymis ve iyimisnyani yoksa bende catlarmisim kabiz olmusim onu nasil yapardim bilmiyodum😁