S1_ Minikalbim111 bana da doktorum decavit verdi ve kullandığım beri cok kilo aldırdı, ocean mummyden memnun musunuz
Hulya2626 Cerenkh ocean mummy kullanıyorum Multivitamin doğuma kadar devam edecekmişim. Takviyesiz dönem olmadı hiç
Hulya2626 Cerenkh ocean mummy kullanmama rağmen benim doktorum da geç başlayalım demire dedi ama saçlarım tutam tutam dökülüyordu. Kan tahlili yaptırdım depolarım resmen boşalmış. Hemen demire ve kalsiyuma başladım.
Rabia04_09 Cerenkh Benim folik asidim bitmemişti 2-3 tabletim daha kalmıştı doktorum D vitamini, omega 3 ve Demir ilacı yazdı volük asidin biter bitmez bunlara başlarsın demişti yani arada hiç boşluk yoktu hemen başlamıştım.
Hilaynur valla kızlar ben gebelikten öncede magnezyum ve omega 3 kullanıyordm diyet yaptıgım için beslenmemde çok etkisi oluyordu hamileliktede devam ettim ne sırt agrısı ne bişey yaşamadım şok şükür öyle aşırı bi kg artışıda yaşamadm tabi yürüyüşte yaptım bel agrısı sırt agrısı kasık hiç çekmedim 33 haftadaym yani mutlaka takviye alın doktorunuzun önerisiyle ben ocean marka extra mag ve ocean omega3 kullanıyorm , 1 ay kasarda ocean mumy vitaminini kullandım ama o bende iştah artışına sebep oldu oyüzden rutin vitaminlerme devam ettm
Burmur10 Bende şuan d vitamini magnezyum ve duosvıt diye bir omega 3 kullanıyorum. Bunun içindede var folik asit bırakmış sayılmıyoruz bence bu durumda garip geldi bana ama doktor verdi bu mantığı kavrayamadım henüz. Kullanmalısın bence.
Gulgulg Cerenkh merhaba, doktordan doktora değişiyor uygulamalar.ben de ilk üç aydan sonra bıraktım sonrasında da takviye vermedi doktorum.sadece balık yiyemediğim için omega 3 verdi.su an 26 haftalığım demire de henüz gerek yok dedi.krampların olursa magnezyum iç dedi sadece.
Reyhan_Kcbz37 Benim son 1 ayım kaldı folik asit hala kullanıyorum doktor doğuma kadar kullan dedi ekstra demir ilacı damla d vitamini b12 dil altı spreyi kullanıyorum
Gamzeli_bebek Reyhan_Kcbz37 bende suan 19 haftaligim ogrendigim ilk gunden beri imom folikasit kullaniyorum 3.aydansonrada demir ve d vitini damla verdi doktorum imom cok guzelne midem bulandi ne baska bisey ins kalan surecte saglikla tamamlanir
_almirasmom Cerenkh 12. Haftadan sonra multıvıtamın demir ılacı progestan seker ılacı troıt ılacı kullandım hala devam turkıyeden getırtmıstım avrpaya valızde ama 2 ay durdum gerı geldım turkıyeye
ilkheycan92 Hanımlar herkes 12. Haftadan sonra folikasıt bırskmıs ama bana doktorum bırak demedi ben hala devam ediyorum 20 haftalık oldum ayrıca demir ve d vıtanını de kullanıyorum
ilkheycan92 Acaba bı sıkıntı olur mu endıselendım sımdı bilmiyordum 12.haftadan sonra bırakıldığını doktorum da soylemedı bende hıc sormadım bılmefıgım ıcın
haticenurrr ilkheycan92 canım folik asit fazlasını vücut atıyor zaten sıkıntı olmaz ensilenme doktoruna güven🥰🙏🏻
Selma-bgm ilkheycan92 merhaba demirin içinde düşük dozda folik oldugu icin üç aydan sonra ekstra folik önermio çoğu doktor sen gene bi danış istersen
elabs Benim de ilk aylar demir depolarım iyiydi o yüzden bi ara kullanmadım ama 4-5. Aylarda başladım. Çünkü artık demir seviyesi düşmüştü. Şuan devit-3, demir, balık yağı kullanıyorum. Herkes kendi ihtiyacına göre alıyor vitaminleri
ilkheycan92 Regenesis max dıye takviye kullanıyprum ben balk yag omega 3 ve folikasıt ıcerıyormus o yuzden mi kesmedi acaba 🙄🙄
Hlypl Ben doktorum ne önerirse onu kullanıyorum 12. Haftaya kadar folik asit kullandım. 12 den sonra multivitamin kullandım içinde folik asit vardı yine. Haftadayım tiroidim yüksek çıktı diye tiroit ilacı, 40 Dk sonra kan ilacı kullanıyorum. Gün içinde decavit, akşam yemeğinde 9 damla d-vit alıyorum. Omega hapları çok büyük olduğu için yutamıyorum doktorum haftada 1 balık yeme sözü aldı,ona dikkat ediyorum. Ağrım olursa da magnezyum alıyorum artık yavaş yavaş bacaklarım ağrımaya başladı..
Kahyaasena Cerenkh kan ilaci vardi d vitamini balik yagi magnezyum kullanıyorum troid varmia biraz benim bide ona ilac kullanıyorum bu kadar 19+2 yim