36+4 te doktora gittim suyunda azalma var haftaya gel dedi takipli olduğum doktor çok naif çok ince ürkütmeden işini yapan biri neyse o gün eve geldik eşim nöbete gitti sonra ben lavaboya gittim idrardan sonra bacağımdan su sızdığını hissettim önce önemsemedim 2. Sefer lavaboya çıktığımda yine aynı şey oldu eşimi aradım geldi kendi ayağımla yürüyerek hastaneye gittim. Nöbetçi doktor varmış doğumhanede neyse aldı beni ultrasondan baktı sonra alttan muayene etmek için çatala aldı ben kendimi aşırı kasıyorum ilişki sırasında bile bu böyle hatta vajinusmus bile olabilirim diyordum kendimce neyse normalde alttan muayenede müdahale ettikleri iki parmakmış bunlar bana ellerini sokuyorlar dayanamıyorum artık neyse hemşireye dedi verin suniyi doğurtalım akşam 11 de taktılar yarım saatte bir dozunu artırıyor ama ben dayanamıyorum yanımda eşimden başka kimse yok annemin çıkıp gelmesi 20 saatin üstünde sancıyı verdiler ama can çekişiyorum resmen birde ikide bir Altan muayene ediyorlar acımasızca en son muayenede dayanamadım iyice kilitledim kendimi kasmaktan doktor bana bağırıyor bir sürü laf söz sinirden deliue döndüm zaten . Kan değerlerim çok düşük bu arada benim çocukluktan geliyor işte neyse bana diyor ben seni sezeryana alırım ama o masadan kalkamama ihtimalim var ben sorumluluk kabul etmiyorum diye tamam dedim al ama eşime bişey söyleme sabah 7:30 da alacağım dedi eşime bakıyorum çaresizlikten kapı gibi adam iki büklüm olmuş neyse tamam dedim yani ömrünün sonu buysa yapacak bişey yok aradım annemi helallik istedim eşimle vedalaştım aldılar beni doğuma çok şükür kızımıda gördüm sonra odaya aldılar gelip karnıma basmalarını hatırlamak bile istemiyorum resmen can çekiştim zaten alttan beni zedeledileri yetmiyormuş gibi birde canice davranmaya devam ettiler. Kanamamı durduramadılar iki saat boyunca sonra kan taktı o doktor gitmişti başka doktor geldi ultrasondan baktı bu kadar acı çektirmenize gerek var mıydı resmen perişan etmişsiniz kızı dedi beni motive etti ertesi gün beni ameliyat eden doktor geldi işte kilolusun dikişlerin tutmazsa görürsün iltihap kaparsa yatırırım hastaneye çocuğuna hasret kalırsın falan dedi şuan dikişlerime bişey olacak diye felç gibi yaşıyorum hayatı o kadar çok korkuyorum ki . Allahım düşmanımı bile bu şekilde sınamasın Hep diyordum bende pozitif doğum hikayemi yazacağım diye ama maalesef travmam oldu :(