Beettuull Kızlar sabah doğumum var 8de zorunlu sezaryen olmam gerekti dualarınızı bekliyorum bebişim sağlıkla gelsin. Bir fatiha okuyup gönderir misiniz
Btlklnc Beettuull Adaşımm okudum 😊 insallah cok güzell gecerr sagdalim cıkarsınız ıkınızdeee cok mutlu olun🌸
momlife_7 Beettuull bende okudum💖 rabbim saglıkla kucağınıza alıp kavuşmayı nasip etsin bir avazda inşallah 🤲🏻
Cey-cey Beettuull okudum arkadasım sende benim için dua et hamilesin Sag salım bende beebgimi kucagıma alayım
Esssssss Beettuull okudum 🥰 Allahim hayirlisiyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Sana, hepimize. Sende hepimize dua et insallah.❤
Degisikkullanici Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşllah doğumdan sonra lütfen nasıl olduğunuzu yazın çok meraklandım Allaha emanet okun sizde bebeğinizde 🤲🤲❤️
Beettuull Hepinizden Allah razı olsun bende sizlere dua ediyorum Allah her şeyi gönlünüze göre versin diye sizlerde sağlıkla kucağınıza alın inşallah diye 🤲🥰
Tatlimm Allah sag salim kucagina almayi nasip etsin annenin evladiba yaptigi dualar kabul olurmus cuma gunu bugun bol salavat getir insirah suresini oku insallah cabuk atlatirsin
Prenses34_annesi Beettuull Rabbim inşallah bir avazı kurtarsın evladına sağ Salim kavuşmayı nasip etsin 🥰