Hatice_kocak Herkese merhaba şuan 39 haftalık oldum en son pazartesi gittim doktora bana cuma gelmemi söyledi ama pazartesi gitsem bı şey olur mu ki ya yada yarın gitmeli miyim
minik_koala_ve_annesi Hatice_kocak kendinizi riske atmayin bence aksi bir durum olur allah korusun omur boyu pismanlik olur sizin icin hayirla kucaginiza alin insallah🥰
Sedoa_ Hatice_kocak gidin aksatmayın bana son hafta her gün geleceksin dedi. Dediği günün ertesi doğurdum
Hatice_kocak Gizem2325 işte imkanım varda sürekli gidp geri gelmekten çok sıkıldım yaa bide doktorlar düzgün hiçbir şey de söylemiyorlar
Nuur415 Hatice_kocak Allah korusun ama son haftalar sık çağırılmanızın sebebi yer daraldı kordon dolanabilir bebek içeride kaka yapabilir Allah tabi ki yaşatmasın kimseye sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🙏🏻 risk almayın bence gidin
Hatice_kocak Nuur415 amin inşallah ikilemde kalmıştım da çünkü ondan önce de aynısı deyince doktor o yüzden
uraz_ve_annesi- Hatice_kocak canım doktor seni keyfinden çağırıyor ya bebek kakasını yapar suyun azalır vs bunlar büyük riskler bebeğinin canından daha mı önemli gitmemek istememe nedenin?
Hatice_kocak uraz_ve_annesi- zaten sürekli gidiyorum ama bana ilk bı hafta dedi sonra cuma gel dedi bende kararsızım kaldım tabiki çocuğumun gelişimi sağlığı her şeyden önemli sormak istedim hani yarın mi 3 gün sonra mı gideyim diye
SerapBagci Hatice_kocak bence gidin çünkü araya haftasonu giriyor. Eğer devlet hastanesi kontrolluyseniz olası bir doğumda veya sorunda nöbetçi dr dışında şansınız olmayacak. İşinizi garantiye alın derim
SerapBagci Hatice_kocak mhrs de yedek randevu diye bisey varmış gelmeyen hasta yerine sizi alıyormuş bi bakın isterseniz. Veya sabah muayene saatinden önce giderseniz bakıyorlar son haftalar çünkü