munevver_frt bende ödem yok cnm aşırı su içiyorum 3 litreyi geçiyor sadece gece uykumda 1 litre tada 750 öl iciyorm başucuma şişe koydum wc kalkıkça dikiyorum suyu, gün icinde tv karşısında yatarken başka bi 2 litrelik sürahım var onu bitiriyorm yatana kadar aşırı tuzlu tüketiyorm midemi bastırıyo benm hala midem bulanuyo kusma yok ama bu aralar hamur işi seylere sardım yinede kilom yok cnm 5,5 aylık olduk bu süreçte aldıgım kilo 3 3,5 yani fazlası yok bana hic kilo alma demedi ya hatta ben biraz daha kilo almak icin balık yağı içerikli vitamin almayı düşünüyorum doktoruma soracagm salı günü gittiğimde , benmde moralimi bozan karaciğer alt ve ast değerlerim yüksek cıkıyo aile hekimim diyo ki kum döküyosn diğer değerlerede bakarak kendi doktorum kum demedi ama proluton iğne yapıyordur ipneyi bırakıp fitile geçelim dedi bakalm nılcak dün verdiğim tahlilde idrar enfeksiyonu gitmiş görünüyo ama karaciger değerim daha da yükselmiş cnm sıkılıyo buna , bu arada rahim uzunlugun ck güzel cıkmış bak benm 31 cıkıyo bebekde bazen aşağı iniyo dönüyo sürekli ck hareketliyiz bazen başını kasığıma dayadıgını hissediyorum vurdukça vajinal bölgem sancıyo ama bwzende ck rahat geçiyo günüm kendini strese sokma iyi bi perinatolog bul oldugun sehirdede iyi hocalar vardır mutlaka