ilknur8484 A_sli10 benim 26-27 gibi çıkmaya başladı ama dışardan hamile olduğumun anlaşılması 30-31 i buldu senin daha coookkk erkeen 🤭 kişiden kişiye değişse de ortalama 20 de çıkıyor anlaşılması ortalama 24 u buluyor gibi
gzl_2320 Benim 12 haftalıkken belli olmaya başladı. 18+3 üm şuan baya hamile karnım var dışarıdan da çok net anlaşılıyor. Yuvarlak değil de sivri büyüyor karnım. Kilonun da etkisi vardır herhalde 56 kiloyla hamile kalmıştım
Sinemesin Ben 5.5 haftalık hamileyim ve karnım çıktı hatta daha ilk randevuma bile gitmedim pazartesi gidicem ikiz felandır diyor görenler 😂
ygmrtpclr Kilolu ve boyluyum. Suan 18+1 iz biraz alt göbegim yumurta gibi oldu sanki yürümem değişti ama öyle tam hamile gibi değilim 🥲
Dimplebubu Haftama kadar belli belirsiz bir göbek varsı hele bol giyince hiç anlamıyordu insanlar . Sonra bir anda büyüyüverdik şuan 29. Haftadayım 2 haftada 27 haftada büyüdüğüm kadar vüyüdük bebişle 😄
nrslkskn A_sli10 kesinlikle 12. Haftadan sonra benimde çıktı. Şuan 13+5 teyim daha da belli. Muhtemelen iç karın geniş değil bu yüzden bu kadar erken çıktı diye düşünüyorum. Çok kilo almadım çünkü 3 kilo aldım.
minnoskiz- Nazli-61 çok küçük belli oluyordu hatta 6.ayda bile az belli oluyordu tam 6 ay bitti 1 haftada belirginleşmeye başladı.Hızlı büyüyorlar o aydan sonra
Laleozkan_09 A_sli10 bazı kadınların karın içi geniş olur o yüzden pek göbeği çıkmaz. Vücut yapısıyla alakalı bir durum. Benim 6 aya kadar çok kÜÇüktü çokta büyümedi ama bebeğim kilolu doğdu.