Bebekliannee A_sli10 13.haftaya az kaldı ama 6 aylık bir karnım var. 🙊 Bu durumdan pek memnun değilim.
Elifsu01 A_sli10 bende 12+2 bende de daha yok göbek. 😂 Birde ikinci gebeliklerde erken çıkar diyorlar, bakalım ne zaman çıkacak.
balkizinbebegii A_sli10 benimki hep çıkıktı djdjd ilk aylarda şişlikten hafif de olsa belli oluyordu. Ama bebek belirginliği olarak 4. Aydan sonra tam olarak görünmeye başladı 🌸
Gamzeeee16 A_sli10 Oda bişey mi 34+2 kimse inanmıyor doğuma 1 ay kaldığına ben napayım bacım herkesi özenir oldum 😂😂minicik göbüşle
MadameHappy34 A_sli10 18-19 gibi hafif çıkmaya başladı şimdi 21+2 daha da belirginleşiyor 🤪 yemekten sonra özellikle
yagmurb Benim 6.aydan sonra iyice çıkmaya başladı o zamana kadar hiç kimse hamile olduğumu bile anlamadı :)
Esoo0698 A_sli10 Ben 42 kg kilo ile ilk kızıma hamile kaldım ve 13. Haftada göbeğim vardı baya baya çıkmıştı . Şimdi 2.bekliyorum bakalım ne zaman çıkmaya başlıcak 😌
Halimbey A_sli10 ilk gebeligime göre bu çok çabuk çıktı 3 aylıkken fark ediliyordu, ilk gebeligim 4. 5. Ayda yine vardı ama azdı
Ozgeoyhazirbulan A_sli10 Ben 11+5 teyim göbeğim var biraz. Zayıf olduğum için bide iç karnım yokmuş o yüzden çıkar dediler. Ama arkadaşım 16+3 te onun birazcık çıkmış yeni. Herkeste farklı oluyo. Onunda iç karnı geniş herhalde o yüzden
Medinedogru03 A_sli10 insanın yapısına bağlı ya Bn 30 haftalığım 4 aylık gibi duruyom az karnım var nerde karnın diye soruyolar bana sinir oluyorum
Mommyy0708 A_sli10 24. Haftaya giricem hala dışardan belli değil. Asla kimse anlamaz dışardan, kendim de kiloluyum ondan oluyor bence.