Liliales A_sli10 ben 17 haftadayım hafif çıktı ama pantolonlarımı zorlamaya başladı yine de annem küçük buluyor kendisinin 4 aylıkken çok daha büyükmüş. Kilo ile alakalı bence
minnakbebem A_sli10 ay yok benim de o haftalar şiş değildi ama 17 de bir anda sanki şişti şu an 18 im bende inanamıyorum bu kadar şişmesine garip geliyor 😂😂😂
17abdalzade_e A_sli10 ilk hamileliyinizse eger karin kaslari cok sik oldugundan dolayi belirginlesmiyor. Somradan belirginlesmeseye basliyor. Bende 20 haftanin sonlarinda belirginlesmeye basladi. Yani cok kendinizi yormayin o kadar❣🥰🥰
Ipek_2017 A_sli10 benim ilk gebeliğimde 7 aylıkken çıkmıştı. Onda bile bol giyince anlaşılmıyodu. Kimisi kaşık kadar mı doğuracaksın diyodu. 3500 kg doğdu oğlum. Doktor iç karın geniş dedi.
monagra A_sli10 benim 7.hafta ama ben göbekli değildim, 34 beden kızdım. Hemen pantolonlarım daraldı benim, şimdi de 14+5′ teyim ve bildiğiniz hamile karnım var
Htcsnmz03 monagra monagra senin yorumunu görene kadar kendimde bir sorun var sandım😂 15 haftalık bebişim gayet belli bir göbeğim var
Baharks 14.haftadan sonra cikti su an 17.haftam bitmek üzere karnıma inanamıyorum bide kilom olmasian rağmen baya belli🥶
Cimcinpi İlk hamileligimde 25 haftalıkken biraz biraz çıkmaya başladı ama şimdi 9 haftalık hamileyim yumurta gibi çıktı 😅