emirtosveannesi Kizlar yarın sabah sezeryana giriyorum benim için tavsiyeleriniz önerileriniz yada bilmem gereken önemli şeyler varmi ilk dogumum olacak tecrubesizim biraz da ürküyorum kimseye belli etmemeye çalışsam da 🙈🥲
Zeynayzey emirtosveannesi bende senin gibiydim canım kimseye bişey soramadım korkmuyor gibi görünmeye çalıştım ama korktum yanlız bişey deyim sana korkacak bişey yok inşallah sağ sağlim alırsın bebeğini kucağına Varis çorabını hastaneye gitmeden kendin giysen iyi oluyor ben hastanede çok uğraşmıştım giymek için Nescafe al yanına bol bol birde terliğini büyük numara al ayaklarım benim çok şişmişti olmamıştı yanıma götürdüklerim
Cubukmakarna Ben genel anestezi olmustum. Bosuna korkmusum:) bu muydu dedim ciktigimda:) simdi ikinciye hamileyim 8 aylik. Korkmuyorum:) siz de hurdaki istisna hikayelere kulak asmayin. Guzel dusunun guzel gecsin
emirtosveannesi Cubukmakarna güzel düşünmeye çalışıyorum ama aklımın kiyisindan köşesinden düşünmek bile istemediğim kötü senaryolar geçiyor tabi hemen kafamdan atmaya çalışıyorum inşallah hayırlısıyla bebisimi alır evime gelirim 🌸