Brck0303 1Gunes canım istedi ama şimdi bu hiç iyi olmadı 🤭daha yeni yatmistim oysa ağrılarım var kim kalkacak
1Gunes BBuseY evet kuzum kilo aldın diye baya uğraşıyorum vallahi öncelik sağlıklı olması ama yine de kilo aldım diye yapıyorum bu 2 güne 1 süt yada kefir ile günü kapatmaya çalışıyorum diğer zamanlar
BBuseY 1Gunes valla ben o kadar çok süt tüketmiyorum hafta ⅔ belki anneye aşırı kilo aldırıyor diye . Ama muz ceviz yumurta günlük tüketiyorum
1Gunes BBuseY yarin 30haftalik oluyoruz 8 kilo aldım çok şükür. Bebeğim haftası ile uyumlu gidiyor açıkçası çok kilolu değil bende minyonum ama kilo alsin diye uğraşıyorum cumartesi kontrolümüz var.
BBuseY 1Gunes bizde 30 haftalıken 1600 gram 42 cmdik. ama 31 haftayla uyumluydu bebiş bugün 31 haftaya gircez bnde anca 8 kilo aldım
1Gunes Brck0303 ya geçmiş olsun bebise kilo olsun diye içiyorum bende ama bebiş hareketlendi içtikce sabaha kadar halay çekecek kesin 🤣
Brck0303 1Gunes bende 30 haftalara geldim artık rahimde hissediyorum doktorumuz her an kanala iner demişti erken doğum olabilir diye korkuyorum kaç haftaliksin bize uyku haram artık
1Gunes Brck0303 bende yarın 30 haftalık oluyorum benimde plesanta riskim var plesanta rahime yakın inşallah zamanin da sağlıkla kucagimiza alırız
BBuseY Brck0303 benimkisi kaç haftadır baş aşağıda hiç de erken doğum demedi . Hiç stres yapma . Bebeğin ne zaman geleceğini ne sen bilebilirsin nede doktor bebiş kendisi belirler 🤗
1Gunes BBuseY inşallah kuzum bende onu düşünüyorum 1500 falan olmuştur umarım. Sabah kahvaltıyı kaşarı eksik etmiyorum meyve düzenli yiyorum umarım kilo almıştır
Brck0303 BBuseY bizim baştan beri düşük tehlikemiz de vardı o yüzden herşeye hazırlıklı şekildeyiz doktorum da ona göre bilgi veriyo
1Gunes Brck0303 en son 28+4 de gittim plesantaya bakıldı takip ediliyor. 1185 gr 36cm demişti doktor .
Brck0303 1Gunes neredeyse aynı bize de 1250 kg 40 cm demişti bol bol meyve yiyorum kadar sürekli yiyorum yoğurt ve süt vazgeçilmezm zaten bunlara dikkat edersek güzel kiloda doğum yaparız inşallah
1Gunes Brck0303 inşallah canım ben minyonum aslında çok kilolu bi bebek beklemiyorum kendimden 3 kg olsa yeterli diyorm🙈🤣 bende doğduğumda 2.5 kg doğmuşum çünkü.
Brck0303 1Gunes bnde öyle minyonum 165 boyum bn 1500 kg doğmuşum bakalım benimki nasıl olacak ama doktorm böyle beslenmeye devam edersen 3500_4000arasi olabilir dedi