Sinemsa Yurdanurrr bende 5 aylık hamileyim 13 kilo aldım ama yapıya göre değişiyor aşırı yemek yemem de yok. Herkes aynı değil o yüzden canını sıkma yürüyüş yap dengelemeye çalış şekerde tüketme
Seevda58 Yurdanurrr hamılelıgınde bır sıkıntı yoksa hergun duzenlı yuruyus yap eger yuruyuse cıkamıyorsan evde yotubede elcın demırel vıdeoları var onu yapabılırsın Ben kılo hamıle kaldım cok kılo almaktan korkuyorum duzenlı olarak bunları yapıyorum bırazda dıkkat edıyorum 20 haftalıkken 1 kılo 300 gram almıstım suan 22 haftalık kac aldım bılmıyorum cok almaktan korkuyorum 🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️
mrvak Yurdanurrr 18 kilo almıştım ben iki haftada 10 kilo gitti son aylarda biraz dikkat edersen doğumdan sonra da süt olsun diye herşeyi yemezsen veriliyor dert etme ☺️☺️
Cubukmakarna Bende oyle. 8 ayligim 18 kilo aldim. 5-6 ay araliginda 5,5 kilo aldim orda vurgun yapmisim:) ama boyum 180 kaldiriyor kiloyu. O yuzden dert etmiyorum. Ilkinde de 20 kilo almistim. Hemen geri verdim:)
BBuseY Canım bence bu bünye meselesi 31 haftadayım anca ⅞ kilo alabildim . Ama hamileliğimin başımdan beri hep yedim durmaksızın . Çok kafaya takmayın belkide o haftalarda şişkinlik yada ödem vardır vücutta 🤗
Meryemiss Yurdanurrr profesyonel gebelik diyetisyenlerine başvurup destel alabilirsin bebeğin ihtiyacı olan besinleri alacak şekilde beslenirsen doğumdan sonra sana kalan bişey olmaz 6.aydan sonra kilo verimi olmuyormuş ama en azından kilo alımı durdurulabilir.