Miray_alparslan Kızlar merhaba aslında 19ekimde dogumum oldu fakat hemn hikayemi yazamdım tabi şimdi hikayeme gecmk istiyorum. 18ekim akşam eşimle yürüyüşe cıktık normalde yürüyüşü cok yaparım ama o akşam yapamdım bi tuaf oldum ewe geldim ılık bi duşa girdim saat gece tam 121bucukta hafif bi sancı uyandırdı tualete gittim bişey yok gecti dedim tekrar yataga girdim 15dakka sonra tekrar geldi bu arada 40haftalık hamileydim gece 3e kadar cektim eşimi uyandırdım 3bucukta kayınwalidemi aradık o geldi beni bi kusma tuttu anlatamam ewde kusmam başladı hemen hastaneye gittik ebe muayne etti 3cm acılmam olmştu iceriye aldılar cok şükür suni sancı almadm kendi sancımla dogumumu yaptım saatgecenin 4 ‘ü sabah 8de dogum oldu zormuydu sancı cok zordu en cok dikişten korkuyordm onda doktrm uyuttu bni dikişim öyle atıldı 4tane dikşim war suan cok agrıyolar kuruma yaptıgı icin Gercekten bnm halen dogurduma inanamıyorm rüya gibi kurtuldm resmen ben kolay dogum gecirdm ona inaniyorum umarım hepinz kolay dogumlar yaparsnız dualarm sizinle Sorularınız warsa sora bilirsniz oğlum şimdilk iyi bi sıkıntımız yok salı günü kontrülmz war allhım herseyi gönlünüze göre wersn kızlar☺️
Seda_Kptn Miray_alparslan kaç kilo doğdu oğlunuz bi de bebeğin dönmesi için bişey yapılabiliyor mu benim hala dönmedi de 😏
Cansu55 Miray_alparslan canım bende doğumdan değil sadece dikişten korkuyorum.bende öncesinde doktoruma söylesem böyle bayıltırmı acaba yani bayıltın diye sen mi söyledin
Matahari Miray_alparslan 10 gün geçmesine rağmen dikişleriniz neden o kadar acıyo acaba hiç duymamıştım bunu enfeksiyon mu kaptı acaba 😞
Defnemmm2301 Gözünüz aydın sağlıcakla büyütün inşallah darısı da bizlere Allahın izniyle bizlerde kolay doğum geçirirz
Miray_alparslan Mine canım cok bi agrısısı olmuyor klozet kullanıyorm normla oturmadm hic hep kuru olması lazm ama işye nemli bölge oldugu icin pek mümkün olmuyor
Lisaveannesi Miray_alparslan şahane tam hayalimdeki gibi bir Doğum yapmışsınız darısı başıma.❤️ Yanlız bende dikiş olayından çok korkuyorum uyutulmak güzel bir fikir olmuş🤩
Miray_alparslan 3.500 kilo dogdu cnm ben perşne mesajı yaptım son iki hafta kalsıya haftada 3defa yaptm bnm bebegimde dönmemişti norml dogum hic beklemiyordum ani sancının gelmesiyle catır catır dogurdum😂
Tirtisin-annesi Miray_alparslan perine masajını baş parmaklarınızı içine sokarak mi yapıyordunuz yoksa sadece dışardan mi
Miray_alparslan GulUmut oluyor cnm şans oda ama yine dikşli gbi acı oluyormuş yengem dikişsiz yapmıştı ama cokda agrısı wardı yani
Miray_alparslan Cansu55 yok cnm hic bişey söylemedm kendisi uyuttu ebemde dokturmda cok iyilerdi rabbim iyi insanlarla karşılaştrsn eltin dogum yaptı onu uyutmamışlardı o cok acı cekmişti
Miray_alparslan Tirtisin-annesi ewet canım baş parmagımla cok icine sokmadım hafif sokmştum öyle yaptm ben zeytin yagı kullandım canım
Miray_alparslan Matahari canım bugn 10gün oldu benim dogum yapalı ama dikişlerm halen duruyor birden oturamıyorm üzerine halen zorlanıyorm