Edanurbeklevic Doktorların deyimiyle braxton hick (yalancı kasılma) olanlar varmı arkadaşlar çok tedirginim karnım çok sertleşiyor ve top gibi oluyor bazen saniyeler bazen dakikalar sürebiliyor sertlikler acaba aynı durumda olanlar varmı ne yapmalıyım doktora gitmem gerekmi ?🥺🥺
yigitinannesi0820 Edanurbeklevic evet yalancı sancilar bende de çok oluyor ama nst de falan sancı çıkmıyor korkmayın yani
Senoss48 Edanurbeklevic 32+6 yım ve arada benimde sancım oluyo hatta bu akşam benimde sol kasigimin üzerinden sancı girdi ve uzun süre devam etti ama nst ye girdiğimde sancı çıkmıyor bence vücudumuz kendini doğuma hazırlıyor rabbim sağlıcakla aldırmayı nasip etsin bebislerimizi 🤲🌸🌸
aframoms13 Edanurbeklevic bende de bikaç gündür var canım ve şuan dayanılmaz derecede arttı hiç dinmiyor ağrı sancı arada vuruyor zaman tutmadım ama oturunca yürüyünce geçmiyor şimdi duşa giricem belki o iyi gelir gelmezse hastaneye gidicem ben
Edanurbeklevic Senoss48 yok sancı ağrı yok hiç sadece karnım şişiyor ve sertleşiyor geçiyor hiç ağrı sancı yok
Senoss48 Edanurbeklevic ben yanlış anladım 🙏 Şişme ve sertleşmeyle bir fikrim yok Rabbim şifa versin 🌸
didimom Edanurbeklevic 31+5 im aynısı bende de oluyor. Özellikle uzun süre oturup ayağa kalkınca birden toplanıyor karnımda taş var gibi veya yatarken karnımla oynarsam da toplanıyor. Bugün doktor kontrolümde sordum normal dedi. Geçen yeni doğum yapan hemşire arkadaşıma sormuştum o da sancı farklı bir şey olunca aradaki farkı anlayacaksın normal dedi. Hareketlerimi kısıtlamaya başladı ama çok kafama takmıyorum 🤷🏻♀️
ElifAkyol Edanurbeklevic 34+5 im benim sancılarım çıkıyor doktor normal diyor bakalım 🤗 Geçmezse endişelenirsen git acile için rahatlasın
Edanurbeklevic didimom umarım öyledir rabbim evlatlarımızı korusun sağ salim kucağımıza alalım inşallah
Melike_nur53 Bende 32. Haftaya girdim çok değişti herşey gögüsler taş, hareketler sert, kasıkta baskı bakalım artık hayırlı zamanda doğsun bebişlerimiz 🤲🏻