dilann22 Kızlar takım vericem bi tane . Ayriyetten bi kat daha alt vermicem sizce bebek üşür mü ? 1-2 haftaya doğacak Allah nasip ederse
Nutelllaa dilann22 ocakta doğdu oğlum tek takım verdim zaten battaniyeye sariyorlar hastanede çok sıcaktı
Dark dilann22 gerek yok sariyorlar zaten, hemen odaya geçiyor sonra usurse giydirilir ki üşümez sıcak oluyor odalar. Boşuna verip kirletmeyin
dilann22 Nutelllaa @Dark uzun kollu ayaksız zıbın koydum beyaz sadece ama alt koymadım . Bide takım koydum en üste giydirmeye
Dark dilann22 soyle diyeyim Zıbın üstüne bir kat takım, çorap battaniye yeterli. Battaniye iki tane verebilirsiniz bir penye bir normal Uzun kol zıbın yeterli Bende Mayıs’ta doğum yaptım serindi baya bir zıbın, bir takım ve battaniye verdim. Hastane çıkışı takimiydi zaten. Çorap ve eldiven de koyun
Dark dilann22 evet ayaksız iç zıbın Kendinizden bir kat fazla giydirin bebeği çok kalın giyerse terler ve terleyen bebekler çok hasta olur, ne usuyecek ne terleyecek
Aslaninannesi01 dilann22 ya şöyle söyleyim alt üst takım, eldiven,sapka, zıbın,penye battaniye birde kalın battaniye verin tabiki de bir tane bez belki bir tane de çorap olabilir ayaklı oluyor takımlar ama belki gerek duyarlar
Betulxxx dilann22 canım doğum yaptım ben. Sıfır kollu zıbın alt üst takım çorap eldiven battaniye bez koydum ben
Betulxxx dilann22 evet canım tek kıyafet üstünde battaniye vardı hastanede. Kundak yaptırmadı bizim hanım. Halada öyleyiz. Bazen yelek giydiriyor
Elifffyusa Canım bende hazırladım çantamı bı takım koydum bide iclikli takımdan koydum birde kolsuz zıbın koydum battaniyeyle birlikte çorap birde hemşirenin ne giydirip giydirmeyecegini bilemedjm açıkçası Ocak ortasinda doğumum olacak inslah üşür diye koydum