ilkheycan92 20 haftalık hamileyim cıger istıyor canım ama hamilelikte yenmez diye duynmustum o yuzden suphe de kalıyorum. Tuketen var mı acaba????
Bir_tirtilannesi ilkheycan92 daha bu akşam yemekte yedimm 🤤🤤 çok canım çekmişti 🙃 ayda 1 kez yiyiyorum ben bir sakıncası olmuyor diye biliyorum
en_guzel_emanetlerim ilkheycan92 3 4 kez baya doya doya yedim Allaha şükür bebis gayet sağlıklı ilk kızımda da çok yemiştim dalak ciğer sakatat
Ruvvruvveeydaaa ilkheycan92 canim çok çekti ama yemedim 🥲 Eşim ciğer şiş yerken içinden iki tane almıştım tadımlık 😅
Ebruska İlk gebeliğimde aşırı canım çekmişti (Normalde nefret ederim) gidip aldım doğradım pişirdim yedim. Sonuç kızımda doğum lekesi oldu. Ne kadar alakası var bilemem ama bende tuttu.
Gulshnisa Valla bende bir iki defa yedim hamileliğimde çok severim ve bilmeden yedim.. alakası var mı bilmiyorum kızımın sırtından aşağı doğru bir karartı var
Tuccceee Ay öyle leke olsaydı urfalıların Her yerinde leke olurdu adamların işi gücü ciğer yemek. Eşimin halası neredeyse her gün yemiş ama bişe yok yani
Btlklnc ilkheycan92 ciğ haline dokunmadım. Ama bı kere arnavut cigeri yedim. Bi kerede lokantada yedım. Kan yapr ciger . Abartmadan yedim valla 🤭
Papatyanaz ilkheycan92 ciğere dokunduğun zaman elini vücudunda bi yere sürmemelisin sürersen leke o zaman oluyor canım çocukta
Fndkrdu ilkheycan92 kızlar leke ancak ciğeri çıplak elle doğrayıp sonra elinizi yıkamadan bir yerinize sürerseniz orda leke oluyor. Yiyince leke olmuyor. Canınız ne çekerse yemeliyiz bence kızlar
beyzacmvrc ilkheycan92 çok yemek sakıncalı A vitamini depoluyomua vücuda oda bebeğe zararliymis yani azar azar yiyebilirsin arada Bende 3 aylık hamileym 2 kez az az yedm Ama sen dokunma ciğere ne olur ne olmaz başkası yapsın öyle ye leke falan kaliyo diyolar leyip bı yerine sürersen ne kadar doğruysa