butterfly4 Arkadaşlar Pendik medipol de doktor tavsiyesi olan var mı devlete gidiyordum artık özele geçicem
Rojinnur butterfly4 merhaba mine hoca takipliyim, memnunum. Genel anlamda kadın doğum kadrosu iyi bir hastane diye biliyorum bence mutlaka deneyin. Muayene ücreti 300 TL mine hocanın.
butterfly4 @Rojinnur çok teşekkür ederim devlete gidiyorum artık pes ettim hiç memnun değilim bir de riskli gebeliğim var kendimi daha da riske atmak istemiyorum, tahlillere extra ücret alınıyor değil mi?
Rojinnur butterfly4 evet extra ücretli tahliller ama zaten sağlık ocağı rutin kan tahlili yaptığı için hocamız enabizdan bakıyor ayrıca istemiyor.
butterfly4 @Merveee34 ilgiliyse tercih edebilirim çünkü riskli bir gebelik geçiriyorum teşekkür ederim sağolun
Merveee34 butterfly4 benimde riskliydi canım hatta 4.sezaryenimi yaptı çok güzel geçti doğumum . Çok güleryüzlü ve ilgili
butterfly4 @Merveee34 şimdi baktım da doğuma öğrenci filan geliyor mu üniversite hastanesi yazıyor da
Amine95 Ben orada 1 kere mine hanıma gitmiştim. Güler yüzlü bir doktor gerçekten. Tahlil konusunda da çoğu tahlili zaten sağlık ocakları yapıyor ama yapılmayanlar hastanede ekstra ücretli tabii