Hnd3535 Merhaba arakdaşlar transfer sürecine girmiş bulunuyorum. Dondurulmuş embriyo transferi olucak. Bugun mens oldum oldum süreç nasıl ilerleyecek mensin 3.günü doktora gideceğim Sizler neler yaptınız neler yediniz içtiniz?
2022bebeki Hnd3535 Temiz beslendim, Akdeniz tipi, paketli gidalar yemedim, fast food tuketmedik. Rahim duvari kalinlasmasi için de her gün bir bardak nar suyu içtim. Bol.bol yürüdüm su tükettim
mucizemm_ Hnd3535 süreciniz nasıl ilerliyor acaba benim de regl ilk günüm transfer sürecine başlıcam 3.gün doktora gidicem gittiniz mi siz neler yapıldı🌸
merve211 Hnd3535 temiz beslen bol bol su tüket transfer sonrası günlük kabak çekirdeği ve ceviz ye bol bol avakado ye onun dışında et balık tavuk eksik etme on günlük test sürecinde dinlen evin içinde kısa yürüyüşler yap benim üçüncü gün embriyosu transfer edildi ilk denememde tutu şimdi 29 haftalık gebeyim darısı sana inşallah canm Allah yardımcın olsun
merve211 2022bebeki bana tüp bebek sürecinde doktorum narı yasakladı aksine nar rahim duvarını inceltiyor ve düşüğe veya adet olmaya sebep oluyor
2022bebeki Hnd3535 estrofem, progestan fitil, coraspirin,climara bant hatirladiklarim. Sonra oksapar, Pruluton depot eklendi
Hnd3535 mucizemm_ ben 3.günü doktora gittim estrofem ve coraspirin verdi 1hafta sabah akşam içeceğim daha sonraki hafta günde 3kez içeceğim kontrole çağırdı 2hafta sonra
2022bebeki merve211 Hayir ben tükettim doktoruma sormadan da asla iş yapmam çok faydasını gördüm. Siz doktorunuz nasil yonlendirirse o şekilde ilerleyin tabi😬
Hnd3535 merve211 doktoruma nar iççin özellikle sordum ama kanıtlanmış bişey yok dedi. Ama bir çok arkadaşım narın faydalı olduğundan bahsetti. Ananas düşüğe sebep oluyor diye biliyorum
Hnd3535 merve211 doktoruma nar iççin özellikle sordum ama kanıtlanmış bişey yok dedi. Ama bir çok arkadaşım narın faydalı olduğundan bahsetti. Ananas düşüğe sebep oluyor diye biliyorum