Busravezeytin Merhaba kızlaar. Hamileliğimi öğrendiğimde bir sürü dua araştırmaya başladım. Bunlar birkaç kaynaktan bulup topladıklarım. Siz isterseniz yine de araştırabilirsiniz :) şimdi sizlere de yazıyorum belki faydası olur diye : -hamilelik döneminde el-musavvir zikrini, ellerini bebeğin üzerine koyarak okunmaya devam edilince çocuk güzel ve ahlaklı olur -evladın sabırlı olması için eller karnın üzerine konularak Asr suresi okunur. -bebeğin ahlakının güzel olması için 70 adet insan suresi okunur. -çocuğun yumuşak huylu olması için İbrahim suresi çok okunur -kolay doğum için inşikak suresi çok okunur. -fırsat buldukça Yasin suresi okunmalıdır. -Araf suresinin 189.ayeti her farz namazdan sonra okunursa çocuğun fiziki yapısı düzgün olur. -bol Ali imran suresi okunursa çocuğu şeytanın zararlarından korur. -Hz. Fatıma gibi kolay doğum olması için her gün ruhuna Fatiha okunup hediye edilir. - bebeğin güzel yüzlü olması için bol Yusuf suresi okunur. Faydam olduysa ne mutlu bana. Dualarınıza beni katmayı unutmayın lütfen 😍
Minikdunyam Çok faydan dokundu canım Allah razı olsun saçma postlar yerine böyle faydalı postlar görmek güzel@adm sabitlerse sevinirim Ayrıca hergün 300 tane salatı tüncina okumaya çalışıyorum kolay Doğum olsun diye