cansualisa Kızlar sadece süzme yiyorum sizce faydası olur mu? Siz neler tüketiyorsunuz bebeğe kilo yapar mı sizce?
baby3_ cansualisa hazır peynirler gerçek değil ki . Bence mandıradan akın en azından bi tık daha iyidir. Peynirden ziyade süt yoğurt daha çok kilo aldırıyor
yagizegemom cansualisa bende bi tek süzme yiyebiliyorum canım 🤦🏻♀️ kaşarı da tost yapıyorum umarım faydası oluyordur 😅🐣
cansualisa mysweetbabyy olmadı da ondan 😀😀😀 her gün bir kalıba yakın yiyorum dilim olarak bebiş zayıf yine😀
mysweetbabyy cansualisa bebegin kilosunun yemekle cok alakası yok bence canım çok gerilik yoksa takma
2022bebeki cansualisa Tulum, kaşar,çecil peyniri yiyorum genelde yağlı olmasina dikkat ediyorum.. açıkçası süzme peynirden pek fayda görmedim ben 🙈
mysweetbabyy cansualisa gerilim yoksa haftası ile uyumludur zayıf değildir her bebek önden gitmekxzorunda değil ki
dahabirmavi cansualisa kaşar yiyorum bir de bimde sek marka ezineye benzer bi peynir var ona bayılıyorum😂
Burcuuuuu cansualisa ben kaşar peyniri diye biliyorum ama tahin pekmez öneririm bı haftada 300 Gr almıştı çok şükür
Sellmaseellma cansualisa o da peynir sonuçta ben sert yiyordum artık ağır gelmeye başladı süzme yemeye başladım
Allahkahretmesin1 cansualisa süzme peyniri ben de çok severim ama peynir olduğundan şüpheliyim 😂 daha çok süzme yoğurt gibi onun haricinde kaşar peyniri bebişe kilo aldırıyor diye biliyorum şu an beyaz peynir tüketiyorum ama bebiş biraz büyüyünce kaşar peynirini geçiş yapacağım
Bhr_30 kizlar olgunlastirilmis tulum.peyniri onermiyolar genelde. bende cok severim aksina. pastorize olmadigi icinmis. aranizda yiyenler varmis. sizce sikinti olurmu ilk gebeligim tecrubesizim her denilene inaniyorum