Sunshine123 hiç endişelenmeyin. Ben 3,5 senelik evliydim ve çocuk düşünmediğimiz için korunuyorduk. Ama kendimi bildim bileli regl dönemlerim hep çok ağrılı ve aşırı kanamalı geçerdi , özellikle ilk 3 gün. Bir gün aşırı şiddetli kaşık ağrısıyla hastaneye kaldırıldım ve öğrendim ki sağ ve sol yumurtalığımda kistlerim var. ilk gitttiğim doktor kendisine ısrarla bu güne kadar denemedik dememe rağmen bir an önce beni iğneleme ile hamile kalmam gerektiği konusunda korkuttu. Daha sonra onkologa gönderdi çünkü sağ yumurtalığımdaki kistin boyutu 5 cm e 6 cm di. Uzun araştırmalarım sonucu çok iyi bir onkolog ile görüştüm ve bana evet kistimin büyük olduğunu ama çocuk sahibi olmadan kistlerime dokunmak istemediğini, önce normal yollar ile en az 6 ay kendime süre vermemi söyledi. Sonra duruma göre konuşuruz dedi. Ve ben o ay kendiliğinden , bir müdahaleye gerek kalmadan hamile kaldım. Çevreden ve ilk gittiğim doktordan dolayı o kadar inanmıştım ki nasıl olsa çocuğum olmaz diye. Şimdi 6 haftam kaldı doğuma, günleri sayıyorum 🙏🏼 sizinki benim kistlerimin büyüklüğü yanında hiç bir şey. Normal yollarla deneyin. Herhangi bir sorunu olmayan insanların bile bazen 1 sene denemesi gerekiyor. Hemen olmayabilir de ama bunu kistlerinize bağlayıp umutsuzluğa kapılmayın
Sunshine123