prensannesii_ dedanur 12. Haftada tahmin vermismiydi doktor canim kix erkek diye bu arda erkek ismi olarak tughan ares ismi de çok guzel benim oğlumun adı da kıvanç Asaf 🥰
dedanur prensannesii_ maşallah çok güzlemiş ismi yok tahmin yapmadı ben devlet hastanesine gittim salı günü 2 defa göstermiyo demişti doktor ben perşembe günü özeldeki doktoruma gittim anında gördü hatta bize göstermeye çalışıyo direk söyledi tahmin etmedi
CeydaST dedanur maalesef keşke ismi gibi güzel huylu olsaydı isminden bile soğuttu hiç sevmiyorum karakteri bozuk
dedanur CeydaST benim amcamın ismi ondn zaten vazgeçmiştim ama rüyamda gördüm diye bi anlamı varmıdır diye bi düşündüm ama vazgeçtim
CeydaST dedanur anladım kuzum eşime Bi sürü isim önerdim kız olursa ismi tamam da erkek olursa sadece Kayra ismini beğendi 😂 Ediz uras falan da güzel bence
Zln2152 dedanur çok teşekkür ederiz balımm allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin yavrularımızııı kaç haftalıksın😍🥰
lilamor_ bizim daha belli değil ama erkek olursa Kayra ya karar verdik şimdilik fikrimiz değişmezse 🙃
dedanur lilamor_ oo iyi maşallah az kalmış inşallah bi an önce öğrenirsiniz Hakkınızdan hayırlısı olsun 🥰