KaderKrmazAlva Kızlar İzmir’de önerebileceginiz detaylı ultrason yapan doktor var mı ? Birde ücretleri biliyorsanız yazarsanız çok sevinirim❤️
Mervebslms KaderKrmazAlva Mete Ergenoglu’na gittim bende baya iyi ve güzel ilgileniyor. Ağustos ayında gitmistim 850tldi simdi ne kadardır bilmiyorum :)) Kesinlikle Mete beyi tavsiye ederim
Gizem3544 KaderKrmazAlva alsancakta Fuat akercan aynı zamanda Ege de Prof çok öneriliyor ocakta gidicem bende 1600 civarı bir fiyattı sanırım yanlış hatırlamıyorsam
Twinstoddlermom Cenk Gezer Alsancakta 1000 lira detaylı ultrason kendisi hem hekimlik yönünden hem davranışsal yönden çok iyidir ☺️
GY1994 Fuat Akercan var giden arkadaşlarım çok memnun 4-5 hafta sonra benimde detaylı ultrasonum var kesinlikle ona gitmeyi düşünüyorum. Hemde 16. Haftamdayım lekelenmelerim devam ediyor riskli gebelik uzmanı aynı zaman da kendisi o yüzden ona gidicem.
Esra0707 1prensannesii_ bu doktorun özel kliniği mi var bilgi verirmisiniz,bende yakınlarda kadın doktor arıyorum da
KaderKrmazAlva Aysu35 Ege yaşamda hangi doktor yaptı bide memnun kaldınız mı normalde kontrole Oraya gidiyorum da kaç dk sürdü acaba
Aysu35 KaderKrmazAlva perınatolojı yaptı doktor yabancıydı ama baya uzun uzun herseyı baktı ve soyledı